Początkujące:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZyrcia, jak tylko będę miała wynik, to od razu Wam powiem! Tylko nie wiem, czy będzie się czym chwalić... Jakoś mnie nachodzą czarne myśli, że to pewnie te testy przekłamały i tyle
Zyrcia - nie mam pojęcia jak się załapię! Kalkulowałam wg daty domniemanej owulki i jeśli by się udało, to kalkulator z neta mówi, że 3.07 najbardziej prawdopodobny termin. A moja najlepsza przyjaciółka planuje ślub najprawdopodobniej na 2.07... ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 14:39
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyE tam Sigma
Wszystko u Ciebie wygląda obiecująco
temperatura i te plamienie w środku cyklu. Ja też miałam takie plamienia to się naczytałam o progesteronie, że mam nie dobór już w panikę wpadałam, bo nie sądziłam ze to fasol)
A tu supraaajs
Różowa pewnie nie może na mnie paczeć za te namowy do testów -
Sigma wrote:Zyrcia, jak tylko będę miała wynik, to od razu Wam powiem! Tylko nie wiem, czy będzie się czym chwalić... Jakoś mnie nachodzą czarne myśli, że to pewnie te testy przekłamały i tyle
Zyrcia - nie mam pojęcia jak się załapię! Kalkulowałam wg daty domniemanej owulki i jeśli by się udało, to kalkulator z neta mówi, że 3.07 najbardziej prawdopodobny termin. A moja najlepsza przyjaciółka planuje ślub najprawdopodobniej na 2.07... ;/a Ty mozesz z wesela na porodowke jechac
to by bylo cos
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witaj EP!C wśród nas
A za dziewczyny oczekujące wyniku trzymam kciukina pewno będzie pozytywnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 16:04
EP!C lubi tę wiadomość