Początkujące:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMoja koleżanka, miała podobnie.
Tydzień perfidnie spóźniał jej sie okres, tez powtarzała, że zaraz dostanie bo brzuch ją boli, brała luteinę na wywoływanie... i co? Dzisiaj ma prawie roczną Zuźke.
Tez nie chciała testu, bo przecież dostanie @, brzuch ją boli, a wnocy spać biedna nie mogła. Niezabezpieczani się. Antybiotyki brała. Sama jej test kupiłam i kazałam zrobić. i zrobiła 3. I w 10 minut wszystko było jasne jak słońce, klarowne i można było myśleć o przyszłości. Tyle, że dla niej ciąża nie była wybawieniem bo miała wtedy 17 lat. A dzisiaj zadowolona studentko-mamusia
Ale każdy ma swój rozum i robi jak mu odpowiada
no chyba, że ja jestem w pobliżu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 08:36
Anutka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRóżowa, dziewczyny mają racje! Ja Ci bez sensu doradziłam robienie rano, bo nie skojarzyłam faktu, że jesteś tydzień po miesiączce, tzn. wiedziałam o tym, ale jakoś nagłe zaćmienie umysłowe sprawiło, że nie ogarnęłam 2 danych naraz Rób teściora!
Buziulka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sigma wrote:Anulka Ja w takiej sytuacji zawsze się do męża dobieram, on się wtedy przebudza zadowolony, a po wszystkim idzie spać dalej czasem rano mnie pyta, czy serio był sexik w nocy, czy tylko mu się śniło
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBuziulka wrote:Sigma, a ty jak tam???
Robiłaś bete, testy, cuś? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny