Początkujące:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Sigma wrote:Alicja92 - to nie był test strumieniowy. Ja mówiłam, żeby jeszcze nie gratulować... Słusznie nie dowierzałam.
Anutka - beta <2.
Ewa - zrobię jeszcze jakiegoś sikacza za kilka dni, ale raczej nie ma się co łudzić - bardziej prawdopodobne jest to, że testy lipne, niż to, że w labie się walnęli... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo... Dokładnie zuzzi! Jestem wściekła na producentów tego g.wna
Btw. śmiesznych rzeczy ciąg dalszy, postanowiłam zrobić jeszcze jednego sikacza teraz, wieczorem - wyszedł jakiś bohomaz, jest druga kreska, ale nie w miejscu testowej, tylko jakby bardziej z prawej:
http://zapodaj.net/b13c1f35e70ea.jpg.html
To jest pink test. Czy tylko mi wychodzą takie jaja na tych testach? -
nick nieaktualnyTo zdj się obróciło i jest pionowo, więc kreska powinna być troszkę niżej, bliżej tej kontrolnej. Test odczytywany od razu, jak tylko przestał "pracować", nawet widać, że tło jeszcze lekko zaróżowione
jakieś 2-3 min po zrobieniu
Clostilbegyt brałam (to to samo co Clomid), on nie ma wpływu na wyniki. Nic innego nie biorę, jeszcze tylko kwas foliowy
Widać po prostu testy lubią robić mnie w ch...Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 20:49
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny