Początkujące:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
EP!C wrote:zyrcia wszystkiego najlepszego ! moja siostra kończy dzisiaj 6 lat
Dziewczyny gratuluję tym którym się udało w tym cyklu.
Ja na niego baardzo liczyłam... no cóż ta @ jest tak bolesna fizycznie i psychicznie że już tracę na dzieję że jesienią się uda... czekam na mój żel może tak jak Lili uda się nam po nim.
Witam wszystkie nowe staraczki
Zyrcia najlepszego :* kupiłaś już tą kieckę ??EP!C lubi tę wiadomość
-
w piątek jadę do domku na cały tydzień!!!
nie dość że będziemy się przeprowadzać na nowe mieszkanko to jeszcze mam 2 razy dentystę, fryzjera i robię nowy tatuaż to może ostatni moment na to a chciałam dawno go zrobić. To już będzie 7. 8 zrobię po skończeniu karmienia piersią i to będzie data urodzenia i imię naszego dziecko pozytywnie się nastrajam na ten cykl. Trzymać kciuki i ja za Was też mocno trzymam. Teraz trochę daje na luz więc będzie tu troszke mniej zaglądać -
EP!C wrote:ooo no faktycznie dużo nas tutaj na Śląsku
-
olusia24 wrote:ja jestem akurat z Krakowa ale pracuję i pomieszkuję na śląsku do czasu zajścia i pójścia na L4 wtedy wracam na stale do Krk i mojego D. też miałam w 2012 dwie kreski i też wpadka i też poroniłam tylko że w 5 tc
bardzo mi przykro, wiem przez co musiałaś przejść...
ale teraz trzeba patrzyć optymistycznie do przodu -
ciężko mi jest z tego względu że staramy się na odległośc.... jak się mieszka razem to wystarczy do 2-3 dni się kochać a jak się człowiek stara na odkegłość to jest mega stres. w tamtym cyklu owulacji mi się dwa dni przesuneła to już łzy w oczach miałam że zaraz muszę wyjechać że nie zdążymy itp. Także nie jest za ciekawie... dlatego też w tym cyklu nie mierzę temperatury jadę w tydzień przed owulacją i będziemy się kochać "normalnie" nie na akord. Tylko że z żelem conseive mam nadzieję że się uda
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny