Początkujące:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie Dziewczynki. Ja myslalam, ze ten miesiac bedzie dla mnie szczesliwym miesiacem, a tu dzis bol brzucha jak na okres, wiec zapewne na dniach go dostane. Ja juz nie mam sil, czuje sie zle, moglabym tylko plakac i wiecej nic.
Pozdrawiam i gratuluje tym, co sie udalo!! -
No nadzieja umiera ostatnia .. mnie już tak tydzień boli ... wiem, że akurat w moim przypadku to chyba nie zwiastuje żadnej ciąży bo kalendarzyk nie wykazał owu , ale... zawsze ma sie ta iskierke do samej @
Nie poddawaj się ! -
Monia91, powiem Ci tak. Ja nawet nie licze tej ovu. Przed wczoraj jak zalozylam sobie tu konto to nie mierze temperatury od poczatku cyklu. Z tego co gin. wczoraj mi mowi to ovu mialam 18,19,20-10. Ja teraz juz sama niewiem czy mialam czy nie. poprostu nie zwracalam na to wczesniej uwagi. Tak samo jak w lipcu. Bylam we wczesnej (pierwszej) niby ciazy i poronilam. Moja radosc trwala tylko jeden dzien. Pojechalam do szpitala na beta HCG i wynik byl - 12,88 mlu/mlu. Na drugi dzien krwawienie i tez nie liczylam dni plodnych czy nie plodnych.
-
Mój gin powiedział w poniedziałek, że albo się zbliża ovu bo pecherzyk ma 20 mm albo wczesna ciąża bo endometrium jest grube... ale dodał ze chyba bardziej ovu. Nie wspominał o mierzeniu tempki i badaniu śluzu ... powiedział tylko ze mamy sie kochać 2 razy w tygodniu a jak w ciagu 10 miesiecy nie zadje to wtedy bedziemy sie zastanawiac czy cos jest nie tak .. spokojnie .. jesteśmy świezynki na OF wiec działajmy wspólnie - trzeba sie zmotywować do mierzenia o 7 rano temperatury
Jak nie ten cykl to może następny ... ! :*
Chociaż trzymam kciuki żeby to był już ten kochane :* !Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2014, 17:19
-
No tak .. też mnie to zdziwiło .. po prostu moje endometrium już czeka z niecierpliwością i szykuje wygodny " domek" hehehe . Jestem zdumiona ze ovu tak późno przychodzi bo to 18 dc ... nie wierze ze bede miała 34-36 cykl