Początkujące:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sigma wrote:Niekoniecznie polski, nawet lepiej jak zagraniczny
Nie oglądałam Przyjaciółek, sprawdzę Gossip Girl kiedyś próbowałam, ale nie wciągnął mnie, może wrócę do tego jeszcze raz A Chirurgów oglądałam jakieś odcinki na wyrywki i nigdy nie wiem kto jest tam kim, gubię się
Ja w ogóle bardzo lubię dobre seriale, ze swojej strony gdyby ktoś szukał, polecam:
Orphan black, Breaking bad, White collar, New girl, The big bang theory (choć ostatnio mnie już nudzi). Wciągnęłam się też w 2 seriale niby dla nastolatek Ale jak widać nie tylko: Pretty little liars i Witches of east end. No i house'a oglądałam namiętnie całego
ja kocham supernatural<3 -
nick nieaktualnyMonia, Okeeej
Tylko się nie przemeczaj
bo wiesz... ten stan hipotetyczno-prawdopodobny
Ja jeszcze 2 h i tez do domku.
Pomniki myć. O losie.
Buźki MoniaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2014, 13:37
monia91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHeheh
Bo Monia buduje napięcie, emocje... wiecie...
Kupiła test, ale może go zrobi, może nie... czytelnik jest w kropce... nie wie co się wydarzy... wzbudza uczucie niepewności
Ha, Razem z przyszłą mamą powinnyście ksiązki pisać
Przyszla mama będzie od scen erotycznych a Monia od budowania napięcia
monia91, Sigma, Maczek lubią tę wiadomość
-
monia91 wrote:Okejjjj jutro z rańca zrobie Już, bo wkońcu mi wielką dziure w brzuchu wywiercicie
A widzisz Buziulka musze z przyszłą mamą o tym porozmawiać
Monia widzisz dobra decyzja obyś nas zaszczyciła na fotelowej stronie:)monia91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Monia trzymam kciuki za dwie kreski!
Ja mam kolejny zły dzień... Moja praca mnie wykończy od trzech dni 11 h w pracy, wiecznie niezadowoleni klienci, projekty niedopięte.
Liczyłam na w miarę spokojny weekend i chociaż jeden dzień odpoczynku.
Wyjdzie na to, że między zjeżdżaniem cmentarzy będę siedziała nad laptopem.
Czasami chciałabym wrócić do beztroskiego okresu liceum kiedy to jedyny obowiązkiem była nauka i posprzątanie pokojumonia91 lubi tę wiadomość
[*] 14.09.2014 r.
[*] 08.01.2015 r.
[*] 11.10.2015 r.
[*] 22.12.2015 r. -
Dziewczyny co jest grane nigdy tak nie mialam, dzisiaj robilam test I negatywny,czy to moze ciaza pozamacziczna? Nie jest mozliwe aby w 45 dc test nie wykryl prawidlowej ciazy prawda? Jakbym byla w prawidlowej ciazy to odrazu pokazalyby sie dwie kreski, a jak z pozamaciczna, kurcze boje się
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2014, 14:41
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
nick nieaktualny