Początkujące:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie w końcu @, siedzę w domku i odpoczywam - na szczęście mam dziś wolne zjadłam na śniadanko racucha z jabłkami, wypiłam kawkę, byłam z psem na spacerze, przyjęłam kuriera - i tak sobie siedzę Jeszcze muszę posprzątać, ale na razie brzucho mnie boli. Macie do polecenia jakiś dobry serial?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2014, 12:45
-
nick nieaktualnyNiekoniecznie polski, nawet lepiej jak zagraniczny
Nie oglądałam Przyjaciółek, sprawdzę Gossip Girl kiedyś próbowałam, ale nie wciągnął mnie, może wrócę do tego jeszcze raz A Chirurgów oglądałam jakieś odcinki na wyrywki i nigdy nie wiem kto jest tam kim, gubię się
Ja w ogóle bardzo lubię dobre seriale, ze swojej strony gdyby ktoś szukał, polecam:
Orphan black, Breaking bad, White collar, New girl, The big bang theory (choć ostatnio mnie już nudzi). Wciągnęłam się też w 2 seriale niby dla nastolatek Ale jak widać nie tylko: Pretty little liars i Witches of east end. No i house'a oglądałam namiętnie całego
-
Jak masz czas, to sobie od pierwszego odcinka zacznij któryś serial oglądać
Chirurdzy mają więcej odcinków niż Gossip Girl.
W "Plotkarze" mnie najbardziej kręcił wątek Chucka i Blair - ze sobą im źle, bez siebie jeszcze gorzej a w Chirurgach to praktycznie każdy wątek mnie kręci wiesz, jak oglądasz od pierwszego odcinka, to wtedy łatwo załapiesz i zapamiętasz kto jest kim, kto z kim, jak, i w ogóle
Właśnie sobie włączyłam "Na sygnale" na TVP2, jest o rodzącej kobiecie, aaaj zaraz znów będę mieć świeczki w oczachSigma lubi tę wiadomość
Julia 07.2015 -
Ja również polecam Chirurgów... ehh House... zjedliśmy go z mężem w rok a potem jaka tęsknota ... hehe
Ehh czekam na owulacje bo kalendarzyk jeszcze jej nie wykazał a ginekolog u ktorego byłam w poniedziałek powiedział ze pecherzyk ma 20 mm a endometrium wyglada na bardzo wczesna ciąże... boli mnie wszystko ... nie umiem wysiedziec hehe -
nick nieaktualnyInaa to miejmy nadzieje, że się coś z tego wykluje
Bo na objawy to to za wcześnie jest.
Ale może może ... trzymam kciuki
U nas dobre lipidy są
A co do seriali, ja tylko na dobre i na złe oglądam, lekarzy i prawo agaty, o! a tak to tv dla mnie nie istnieje
Sana, dla mnie porodówka to hard core
Rycze jak głupia
Ale bardzo ciekawe to jest .
Jak bylam duzo duzo mniejsza to oglądalam pierwszy krzyk czy jakoś tak
Juz mnie wtedy porody rajcowały ja to mam we krwi normalnie tylko szkoda, że los ma inne plany w stosunku do mnieWiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2014, 13:17
-
nick nieaktualny