Początkujące:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochana nawet nie wiesz jak ja trzymam za Ciebie kciuki
Będę się modlić o moją jutrzejszą owocną owulację i o to, byś zobaczyła dwie krechy może za niedługo będziemy mogły bardzo radośnie wspominać tegoroczne Halloween baaardzo na to liczę!monia91 lubi tę wiadomość
Julia 07.2015 -
Dziewczynki o to mój maluszek zdjęcie trochę nie wyraźne bo musiałam zrobić fotkę ze zdjęcia:)
http://zapodaj.net/3787cc68c3846.jpg.htmlmonia91, Buziulka, mallinka, lilirose, MiSia :), Maczek, EP!C lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTruskaweczko, piękne dziecię!!! Widać główkę, ciało, chyba rączkę koło główki? Super!!!
U mnie dziś @ W KOŃCU!!! Po tygodniowym spóźnieniu. Najgorsze tak trwać w zawieszeniu i ani ciąży, ani okresu. Oby nigdy więcej tak nie było!Truskaweczka250, Buziulka, Maczek, EP!C lubią tę wiadomość
-
Sigma wrote:Truskaweczko, piękne dziecię!!! Widać główkę, ciało, chyba rączkę koło główki? Super!!!
U mnie dziś @ W KOŃCU!!! Po tygodniowym spóźnieniu. Najgorsze tak trwać w zawieszeniu i ani ciąży, ani okresu. Oby nigdy więcej tak nie było!
Tak rącze widziałam na monitorze,i jak główką ruszało do przodu aż dziwne że tam się porusza a ja jeszcze tak nie czuję -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Monia, no co Ty, ja szybciej niż Ty? Nie ma opcji. Porównaj sobie nasze wykresy
Truskaweczka jaki piękny widok
Powiedz Fasolce, że Ciocie bardzo mocno trzymają kciuki, żeby urosła duuuża i zdrowaTruskaweczka250, monia91 lubią tę wiadomość
Julia 07.2015