Początkujące:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
lilirose wrote:O nie... Monia, kurczę, oby to było tylko ciążowe plamienie :***
Olusia, ja się nie znam, więc nie pomogę. -
Jestem dziewczynki po wizycie!!
i zrobiłam usg żeby zobaczyć od ostatniej wizyty czy maleństwo rośnie i się zdziwiłam już widać główkę i rączkę tez widziałam taka maleńką
a jak ruszał główką ma już 2,3cm:)równy 9 tydzień
ale jestem zadowolona z usg bardziej niż z pierwszego bo taka miniaturka człowieczka dzisiaj była widoczna:)
teraz wizytę mam dopiero pod koniec Listopada wiec już będzie widać dużego bobaska:)Buziulka, monia91, Sigma, lilirose, mallinka, MiSia :), EP!C lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNiunia, 13 mm po 20 dc to u mnie norma, nie wiem czemu lekarz mówił, że powiększone, skoro prawidłowe endometrium jest do bodajże 15mm. Jeżeli to Twój stały lekarz, to pewnie po prostu Cię zna i wie, że takie endo jest grube jak na Ciebie:)
lilirose lubi tę wiadomość
-
Truskaweczka wieści cudowne, aż cieszą niezmiernie!!!
Ja się miałam nie nakręcać bo w sumie się nie staramy, serduszka zaznaczone to są stosunki przerywane więc jakoś mało prawdopodobna by ciąża była. Jednak od niedzieli czuję się coraz gorzej, przez gardło ledwo mi jedzenie przechodzi ciągle mnie mdli i mam wrażenie, że coś mi w przełyku stoi. Do tego ciągle bym spała, mam posępny humor i te dziwne bóle w podbrzuszu niby na @ ale trochę inne, trochę ciągnie trochę kłuje w sumie od wczoraj jakoś tak do prawej pachwiny aż po udzie mi taki dziwny ból idzie:( Szyjka twarda i wysoko praktycznie ledwo ją dosięgam, śluz biały i lepki lub wręcz wodnisty... Z moim M.oczywiście zgrzyty i wogóle wszystko na nie
Cykl całkowicie pokręcony bo nie wiem od kiedy go liczyć bo miałam praktycznie same plamienia, do tego choróbsko mnie dopadło i brałam antybiotyk i mogę się tylko domyślać kiedy owu była. Ehhh ciężki mamy żywot kobietki..
Koniec marudzenia, zmykam do pracy i życzę Wam ciepłego i miłego dnia!Truskaweczka250 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny