Początkujące:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa sieradz
Zbierzemy sie kiedys to sie wybierzemy haha
na spacer
no bo patrz... do stycznia mam anty.
Potem odrzucam anty ale starac sie nie moge bo starujemy z remontem i cholera wie jak to bedzie, poza tym musze znaleść jakas normalna prace na umowe czyli licze conajmniej do lipca to to juz bedzie 2016 rocznik
a jeszcze powiedzmy nie uda mi sie odrazu zajść bo cos tam coś i pach mamy 2017 rocznik
a że nie che na łapu capu to tak wlasnie bedzie wyglądało oczywiście zycie lubi mnie zaskakiwać wiec na bank wyjdzie inaczej niz planuje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2014, 11:03
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA żeby to było wszystko takie proste
Ale nuiestety nie jest i na wszystko trzeba wziać poprawke
Wiec co ma być to będzie
Nie udało mi się być mamą teraz to widocznie musi się to odwlec
Grey dobrze działa na płodność hah
Mojemu czytałam fragmenty to się smiał, że my baby to mamy WYOBRAŹNIE -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja też w domku. Odwiedzili mnie rodzice i przywieźli kosz owoców ("potrzebujesz teraz witamin") i pączki, więc lada moment, a będę wielorybkiem zaraz zbieram się na zakupy, bo chcę kupić ciepłe czarne rajtki na jutro i ramkę na zdjęcie, na prezent. A taaak mi się nie chce
Ja nie mogłam przebrnąć przez Greya, te opisy były miejscami trochę infantylne i mało mnie podniecałySzczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
nick nieaktualnyJa też przez greya nie przebrnęłam, przeczyałam 100 stron pierwszego tomu i odłożyłam. Seks seksem, ale przydałaby się jeszcze jakaś fabuła... xD A fabuła mnie kompletnie nie wciągała.
Ja mam dzisiaj jeszcze troszkę roboty, właśnie lecę wieszać pranie, potem szybka kawka i zakupy, z psem trzeba wyjść, a o 16 przychodzą koleżanki na grzane winko i halloweenowe pogaduchy jednak zrezygnowaliśmy z imprezy w mieście, posiedzimy w domu -
nick nieaktualny