Początkujące:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZ tą roladą - trzeba mocno rozklepać mięsko wołowe, przyprawić solą pieprzem i musztardą, i na to kładzie się kiełbaskę, boczek, ogórek kiszony i cebulkę, no i się zawija. I robi się sos ciemny taki do tego z soku, który mięsko puściło. Tylko nie wiem, co się dalej z tą roladą robi, czy do piekarnika, czy dusić w garnku, czy co
A co do przepisu - no właśnie nie mam! Ja nie umiem robić, to mój życiowy problem w związku z roladą ale się nauczę i wtedy Wam dam wypróbowany przepisWiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 14:42
Maczek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagdalenka
Oki Dzięki
Monia
Długie historie są zawsze najciekawsze
ale mam ochote na takie mięcho dobre
z sosikiem ajajajaj
schaba po kowalsku, albo tą roladkę
Dzisiaj będę kombinować coś na jutro
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 14:59
-
nick nieaktualnyMagdalenka,Ja kiedys też... ale moja matula nie umiała zbytnio gotować. Cały czas kurczak albo bezpłciowy schab to wiesz... w pewnym momencie się przejadło.. i dzieki temu, że mało jadłam byłam zgrabna
A jak poznałam H i wkroczyłam troche w jego dom to sie zaczeły zupełnie inne dania, inne smaki, pyszności (teściowa gotuje rewelacyjnie) to i kg przybyło I miesko do łask wróciłoWiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 15:07
-
nick nieaktualny