Początkujące:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja nie miałam w domu wołowiny, ale znalazłam na necie ten przepis... i powiem wam ze udał się.. wygląda identycznie jak na fotce a jaki pyyyyyyyyyyyyyyszny !
http://www.mytaste.pl/click/index/7902825/?site=doprawionefantazja.blogspot.com
Aha zamiast ogórków konserwowych dodałam kiszone przez co jest bardziej wyrazisty -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tamten zaczął mnie ograniczać, chciałam iść na prawko to nie bo coś Ci się stanie i nic ni interesowały go tłumaczenia, ze idąc chodnikiem ktoś mnie może potrącić. I pewnego dnia wszystko zaszło za daleko. Tego samego dnia siedziałam w pociągu z 2 walizkami.
I potem poznałam mojego P Przez internetBuziulka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rozgadalyscie się o tym jedzeniu a mi zamiast rosnąć apetyt to coraz bardziej zle na żołądku się robi :p wgl mam dzisiaj meeega slaby dzień, nie mam siły tyłka z kanapy ruszyć. Znów się na mnie mój Ł wkurzy ze stoi przy garach a ja jeść nie chce :p
-
nick nieaktualnyA dziś miałam kiepski humor, teraz mi to trochę przeszło, bo czekamy na mieszkanie, które kupiliśmy, w umowie mamy, że od grudnia ma być wolne. A dziś się dowiaduję, czy mogą przedłużyć jeszcze 2 tygodnie, bo dom budują. Mnie już szlag trafia, bo chcę już zacząć tam pomału remontować, bo potem święta są. Tak już się naczekaliśmy na to mieszkanie od wakacji
-
nick nieaktualnyNo to się nie zgódź na to. Budowa domu trwa dłużej, niż 2 tygodnie, więc pewnie będą chcieli przedłużać dalej. Jeżeli w grudniu dom nie będzie się nadawał do prowizorycznego zamieszkania, to w 2 tygodnie to się nie zmieni. To Wasze mieszkanie, nie musisz pozwalać innym w nim mieszkać za darmo, to ich problem. Ja bym odmówiła.