Pod choinką kreski dwie, latem bobas rodzi się 🎄🎁👣
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny wyobraźcie sobie, że ja też dzisiaj byłam oddać krew na betę i usłyszałam, że wynik będzie
DO 10 DNI😳 Zaczęłam się najpierw śmiać ale Pani była poważna i powiedziała, że pewnie będzie szybciej ale taki mają maksymalny termin realizacji. Więc albo dostanę w międzyczasie @ albo mdłości jako właściwy objaw ciążowy bo dziś zrobiłam ostatni test i nadal negatywny 😅 (Jestem 5 dni po terminie @) -
Madżi88 bardzo mi przykro, trzymaj się...
Lexia zaciskam kciuki i odświeżam stronę z Tobą
Plisia, ja co chwilę słyszę takie terminy w Lux Medzie. Na szczęście w praktyce zawsze wyniki są szybciej.Plisia lubi tę wiadomość
17 cs
🏳
Marzenia o drugim cudzie pozostaną, może kiedyś same się spełnią. -
Plisia wrote:Dziewczyny wyobraźcie sobie, że ja też dzisiaj byłam oddać krew na betę i usłyszałam, że wynik będzie
DO 10 DNI😳 Zaczęłam się najpierw śmiać ale Pani była poważna i powiedziała, że pewnie będzie szybciej ale taki mają maksymalny termin realizacji. Więc albo dostanę w międzyczasie @ albo mdłości jako właściwy objaw ciążowy bo dziś zrobiłam ostatni test i nadal negatywny 😅 (Jestem 5 dni po terminie @)
No dramat, nie wyobrażam sobie czekać na betę nawe 2 dni 😅💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
❌Słabe parametry nasienia-> suple od 12.21
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopii Historia wyjątkowa również dla lekarzy
-
Dobry wieczór
Nadrobiłam dzisiejszy dzień i taki poniedziałek pół na pół. Bardzo współczuje dziewczynom, którym beta spadła Trzymajcie się!
I ogromne gratulacje dla reszty 😍 również czekam i zaglądam jak mocno urosła beta dla Lexie Bo przecież takie kreseczki, nie może być inaczej.
A u mnie owu teraz wypada dokładnie na święta, więc mam nadzieje, że spędzę te dni w zupełnym wyluzowaniu, bez nakręcania się.Lexia lubi tę wiadomość
-
Mam betę😍 854mlU/ml
Prog 22 ng/ml
Patka123, Lexia, Natka2, nanka17, DeLaCruz, Domi_naturelover, KarolinaŚ, Blond27, Aneta2506, Katsy, Koteczka82, Ani0nka, Okinny, Anuszka28, MystifyMe, Paulina1994, Selena, Marchewka, Kasik85, MMimi, Bellinda, a.ky.ska, Mama8latka, milam, Milixx, Paulina666, Itka, Gravity, Emii, conte, Mgdra, Jo!Zio, Ancalime, Wojcinka, Jedna_z_Wielu, Blondyna.B, Malinka1989, abrakadabra, Gwiazdeczka 93, szarlota96 lubią tę wiadomość
-
Kira wrote:Mam betę😍 854mlU/ml
Prog 22 ng/ml
Dziewczyny jaki macie śluz w 2 połowie cyklu?Kira lubi tę wiadomość
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
Kira wrote:Mam betę😍 854mlU/ml
Prog 22 ng/mlKira lubi tę wiadomość
💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopii Historia wyjątkowa również dla lekarzy
-
Natka2 wrote:Wooooow, ale wysoka 😍 gratulacje!
Dziewczyny jaki macie śluz w 2 połowie cyklu?
Kremowy, albo w ogóle nie mam... 🤔Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2021, 20:16
15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
Niedoczynność + Hashi ⏩ euthyrox
Badania 3dc ⏩ FSH 10,24 🤯 reszta ok.
AMH - 1,11 🥲 ⏩ styczeń 0,8 😪
inne badania w normie
🧔 - 32
WSZYSTKIE WYNIKI W NORMIE 💚
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
HSG (prawy jajowód nie do oceny)
03.23r. IUI ❌
04.23.r IUI odwołane - owu z prawego
Dziewczyny jaki macie śluz w 2 połowie cyklu?
Kira aaaaa gratulacje 😘😘😘😘
A ja musze od 7:30 jutro dzwonić do poradni zeby z nfz iść do lekarza aaa szlak mnie trafi jak znowu się nie dodzwonięKira lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny nadrobiłam dzisiejszy dzień.
Bardzo mocno przytulam dziewczyny które doświadczyły biochemu 😢🤗
Bądźcie silne już wiecie że możecie być w ciąży ✊
Gratuluję pięknych bet 🥰 rośnijcie zdrowo kropki 😘
U mnie czuję że zaczyna się płodny czas bo po woli rośnie mi libido i jajniki zaczynają kłuć.
Dobrze że wczoraj pogodziłam się z mężem 🥰
Nie ma jak sex na zgodę 😈
No k i pingwinek rządzi 😈😏Aneta2506, Domi_naturelover, Marchewka, MMimi, Natka2, a.ky.ska, Kira, Milixx, Blondyna.B, Emii lubią tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Plisia wrote:Dziewczyny wyobraźcie sobie, że ja też dzisiaj byłam oddać krew na betę i usłyszałam, że wynik będzie
DO 10 DNI😳 Zaczęłam się najpierw śmiać ale Pani była poważna i powiedziała, że pewnie będzie szybciej ale taki mają maksymalny termin realizacji. Więc albo dostanę w międzyczasie @ albo mdłości jako właściwy objaw ciążowy bo dziś zrobiłam ostatni test i nadal negatywny 😅 (Jestem 5 dni po terminie @)
10 dni toz to przy dobrych wiatrach moze byc nawet druga owulacja 🤣🤣🤣🤣 -
Wyciągnęłam właśnie skierowanie na żelazo i ferrytynę Mamy tu jakieś specjalistki, które pomogą mi z interpretacją wyników i poleceniem ew. suplementacji?💁♀️24,💁🏼♂️28