Pod choinką kreski dwie, latem bobas rodzi się 🎄🎁👣
-
WIADOMOŚĆ
-
Blondyna !!!! Gratulacje:-) trzymam dalej kciuki.
Mam kobiety problemik. 24.12 testowanie. Dziś jest 10 dpo. Wg jednej z aplikacji juz sie spóźniam... jutro mam wigilię z alkoholem o 15. Pic nie będę, ale nie chciałam stresowac pracodawcy.
Czy jakbym zrobiła betę to może już cokolwiek wyjsc? Czy lepiej czekać??
Mysle ze czekać....ale weźcie mnie tak opieprzcie dla równowagi psychicznej. -
Siknij sobie rano na test jak coś będzie idź na betę.
Czym miałabyś go stresować? Skoro pić i tak nie będziesz to powiedz, że bierzesz leki i nie pij nikomu nic do tego czemu nie pijesz na dobrą sprawę
*wiesz ile zwykle trwa u Ciebie faza lutealna? I czy jesteś pewna co do dnia owulacji?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2021, 15:27
Marchewka lubi tę wiadomość
♥ starania od 2021
♥ ja 26 lat, cykle zwykle 34-40 dni, lub dłuższe, na razie polecenie wyluzowania, z koleżanką prolaktyną różnie się dogadujemy, raczej nie jest przyjaźnie nastawiona
♥ mąż 29 lat, leczenie i suplementacja pod okiem androloga, teratozoospermia
♥11.08 beta 137,70
♥13.08 beta 446,20
-
Emii wrote:Trzymam kciuki za wizytę Napisz proszę co lekarz powie Ja męża ostatnio umowilam do urologa i okazało się że też ma żylaki i co mnie zastanawia powiedział że nie trzeba tego operować, że odchodzi się już od laparoskopi i ewentualnie pozostaje mikrochirurgia, ale że w jego przpadku nie zaleca operacji, co prawda w opisie usg jest informacja że sploty zylne poszerzone do 3.2 mm, natomiast nie wiem czy to dużo czy mało jeśli chodzi o zylaki, we wszystkich informacjach jakie czytałam na temat żylakow jest że operacja pomaga A tu lekarz powiedział że w jego przypadku żylaki nie mają wpływu na nasze niepowodzenia w staraniach Sama nie wiem co tym myśleć
Nam mówił, że musimy zacząć od tego,jeśli okaże się, że to nie było przyczyną będziemy szukać dalej. Ale wykonał już przeszlo 100 operacji i w większości była poprawa, także wolimy ją wykonać 😉a którego stopnia Twój Mąż ma zylaki?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2021, 15:41
Starania od 02.2021
Ona :
29 lat
Hashimoto
TSH 1,3 (euthyrox 75/100)
Wit.D3 na granicy
suplementacja i pozytywne myślenie 🌸💖
On:
32 lat
Ruchliwość i żywotność ❌❌
Żylaki p.n. III stopnia
17.03.2022 embolizacja żylaków p.n.--‐---》czekamy na poprawę wyników
Czerwiec :
HBA 14% 😔 ❌
Morfologia 1%
Koncentracja 4,86 mln/ml😔❌
Ruch postępowy 10,69% (gdzie min.32%) 😔❌
Ruchome 19,5% (gdzie min.40%)😔❌
DFI16%✅
HDS 14%✅
Listopad:
IVF czas start -
Marchewka wrote:Blondyna !!!! Gratulacje:-) trzymam dalej kciuki.
Mam kobiety problemik. 24.12 testowanie. Dziś jest 10 dpo. Wg jednej z aplikacji juz sie spóźniam... jutro mam wigilię z alkoholem o 15. Pic nie będę, ale nie chciałam stresowac pracodawcy.
Czy jakbym zrobiła betę to może już cokolwiek wyjsc? Czy lepiej czekać??
Mysle ze czekać....ale weźcie mnie tak opieprzcie dla równowagi psychicznej.
Kochana, ale widzę że robisz testy codziennie tak? Poczekaj może, to 10 dpo. Rano test robisz?15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
Niedoczynność + Hashi ⏩ euthyrox
Badania 3dc ⏩ FSH 10,24 🤯 reszta ok.
AMH - 1,11 🥲 ⏩ styczeń 0,8 😪
inne badania w normie
🧔 - 32
WSZYSTKIE WYNIKI W NORMIE 💚
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
HSG (prawy jajowód nie do oceny)
03.23r. IUI ❌
04.23.r IUI odwołane - owu z prawego
Blondyna.B, KarolinaŚ, abrakadabra, Paulina666, Patka123, Kira, Aneta2506, Izi, Lexia, Emii, Nati94, Natka2, MMimi, Lucy91, czarneniebo, Bellinda, a.ky.ska, Domi_naturelover, Anuszka28, Katsy, Gwiazdeczka 93, Milixx, _Luna_, milam, Paulina1106, Livka, Paulina1994, daruśka, Marchewka, Koteczka82, Kasik85, Ancalime, Okinny, Wojcinka, DeLaCruz lubią tę wiadomość
-
Ani0nka wrote:Mam betę! 266!! Przyrost 175,4% 🥰🥰🥰
Ani0nka lubi tę wiadomość
-
Dziękuję 😍😍❤️ Mało się odzywam bo porządki świąteczne pełna para i padam na pysk 😅ale jestem nA bieżąco ❤️
Marchewka lubi tę wiadomość
-
Anionka, gratulacje ❤️
Dziewczyny, a ja sobie sama do głowy ćwieka wbiłam dziś... Chciałam sobie dziś na pamiątkę wysikać wiecie, takie dwie piękne tłuste krechy z racji 20dpo. Nasikałam rano do kubka po czym mi się przypomniało, że testów nie mam 🤦🏼♀️ Ale spoko, w domu ciepło, kubek zakręcany i nieprzezroczysty, więz uznałam że zostawię i kupię wracając z pracy testy (te dozowe) i zrobię. Zrobiłam, kreska wyszła, ale dalej jest jaśniejsza od kontrolnej, właściwie niewielka jest różnica pomiędzy tym z zeszłego tygodnia, a tym z dzisiaj 😔 i teraz siedzę i dumam, czy jutro na betę lecieć, czy co robić... Nie wiem, czy to wina odstanego moczu, czy co 🤷🏼♀️
I teraz się stresuję, że coś jest nie tak 😥👱🏼♀️&👨🏼🦱'94
Rodzinka 🤰🏼+🧑🏻🦱+👧🏼+🐈+🐈+🐈⬛
Pierworodna (4cs):
Rodzeństwo (1cs):
23.08.24: ⏸️
24.08.24(3+4): Beta HCG: 16.8 🍀
26.08.24: Powtórka: 75.3 ❤️🥹
11.09.24(6+1): Pęcherzyk ciążowy z pęcherzykiem żółtkowym i echem mikrozarodka z mikroserduszkiem ❤️
16.09.24(6+6): Jest zarodek o CRL ok. 1cm (7+1), z pięknie bijącym ❤️
07.10.24(9+6): 👽 ma prawie 3cm i już coraz bardziej przypomina człowieka😜Karta ciąży założona.
28.10.24(12+6): USG genetyczne: wszystkie parametry prawidłowe. Druga córka?!🩷
06.11.24(14+1): 100g Bambosza. Płeć dalej niepotwierdzona🫠
02.12.24(17+6): Wizyta
-
Gwiazdeczka 93 wrote:U mnie Mąż ma poszerzone do 4mm w pozycji leżącej,a na stojąco po napięciu brzucha 5mm i prawdopodobnie embolizacja jeśli potwierdzi to USG brzucha i mosznej, że tylko z lewej strony.
Nam mówił, że musimy zacząć od tego,jeśli okaże się, że to nie było przyczyną będziemy szukać dalej. Ale wykonał już przeszlo 100 operacji i w większości była poprawa, także wolimy ją wykonać 😉a którego stopnia Twój Mąż ma zylaki?
Hmm nie wiem w opisie usg było tylko to co napisalam że sploty zylne poszerzone do 3.2 mm Ja bym to jeszcze skonsultowala z andrologiem Ale wyzwaniem było już namowienie męża na wizytę u urologa I będzie marudzenie że skoro lekarz mówi że nie trzeba, to po co jeszcze iść do innego specjalisty -
Paulina666 wrote:To może w marcu się uda👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
Lexia wrote:Anionka, gratulacje ❤️
Dziewczyny, a ja sobie sama do głowy ćwieka wbiłam dziś... Chciałam sobie dziś na pamiątkę wysikać wiecie, takie dwie piękne tłuste krechy z racji 20dpo. Nasikałam rano do kubka po czym mi się przypomniało, że testów nie mam 🤦🏼♀️ Ale spoko, w domu ciepło, kubek zakręcany i nieprzezroczysty, więz uznałam że zostawię i kupię wracając z pracy testy (te dozowe) i zrobię. Zrobiłam, kreska wyszła, ale dalej jest jaśniejsza od kontrolnej, właściwie niewielka jest różnica pomiędzy tym z zeszłego tygodnia, a tym z dzisiaj 😔 i teraz siedzę i dumam, czy jutro na betę lecieć, czy co robić... Nie wiem, czy to wina odstanego moczu, czy co 🤷🏼♀️
I teraz się stresuję, że coś jest nie tak 😥