Pod choinką kreski dwie, latem bobas rodzi się 🎄🎁👣
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny dziękuję!!! Faktycznie tyle kciuków na pokładzie, że musi być dobrze 🥰🥰
Domi_naturelover, Paulina1994, Wojcinka, 910608, Milixx, Katsy, Aneta2506, Blond27, DeLaCruz, Paulina666, Ani0nka, Gwiazdeczka 93, czarneniebo, Kasik85, Mgdra, Koteczka82, Kira, MMimi, Emii lubią tę wiadomość
-
Ja melduje małpiszona 🙂 dobrze, że przyszedł ten dzień szybciej, wyjazd nad morze będzie cudowny 😁
Wojcinka, Blond27, Gwiazdeczka 93 lubią tę wiadomość
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
U mnie też 🐒😥
Conte ogromne gratulacje! 😍 rosnijcie zdrowo ✊
Blondyna ściskam 😘 Nie wiem dlaczego ale też mocno wierzyłam w ten cykl 😔conte lubi tę wiadomość
Starania od 09.2020
👱♀️1986
22.07.21 HSG - jajowody drożne ✅
08.2022 - poronienie chybione
04.2023 - ciąża pozamaciczna
🧔1979
[/url] -
Ze mną 🐵 bawi się w kotka i myszkę... Wieczorem miałam minimalną ilość śluzu zabarwioną na lekko różowo to byłam pewna że dziś przyjdzie a to się nie powtórzyło i temperatura nie spadła.
Już wolałabym ją dostać ale pewnie w Wigilię mnie zaleje...😔 -
Blondyna.B wrote:Ze mną 🐵 bawi się w kotka i myszkę... Wieczorem miałam minimalną ilość śluzu zabarwioną na lekko różowo to byłam pewna że dziś przyjdzie a to się nie powtórzyło i temperatura nie spadła.
Już wolałabym ją dostać ale pewnie w Wigilię mnie zaleje...😔
A moze powtórz test? 😋 moze tym razem wyjdzie juz taki jak musi, skoro nawet tempka nie spadłaconte, Lexia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyprzykro mi dziewczyny
ja siedzę w pracy, przerabiamy pidy i usypiam przed kompem... cieszyłam się, że po mecie jestem pobudzona i 2 tabletkę zaczęłam brać wczesniej bo miałam problemy z uśnięciem ale chyba już na mnie nie działa 🥱😴 od poniedziałku znowu mogę spać na stojąco -
nick nieaktualny
-
abrakadabra wrote:A moze powtórz test? 😋 moze tym razem wyjdzie juz taki jak musi, skoro nawet tempka nie spadła
conte, Milixx, Gwiazdeczka 93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyabrakadabra wrote:Conte gratulacje! Oby pieknie ciemnialo 😊
A jeszcze niedawno pisalas, że twój wraca na stałe do Polski to może wtedy zaskoczy i patrz co za zbieg okoliczności 😁😅abrakadabra, Ancalime lubią tę wiadomość
-
conte wrote:no tak i wrócił ale nie będę go wyganiać 😅😅 trochę się boję cieszyć ale z drugiej strony, wczoraj był cień, dziś jest... może w końcu będzie wszystko dobrze
Bedzie będzie na pewno! 😊 Innej opcji nie obstawiaj 😋 -
abrakadabra wrote:Testuj od razu, nie ma na co czekać 😁 ✊
No i nie sikam przy mężu a miał dziś iść do pracy a został w domu... Jutro rano idzie odebrać paszteciki na święta to będę miała jak -
conte wrote:Oczywiście, że nie wytrzymałam tych kilku dni 🤣
https://zapodaj.net/bb74844053cd9.jpg.htmlconte lubi tę wiadomość
-
Blondyna.B wrote:Poczekam, już mi wystarczy historii w tym miesiącu
No i nie sikam przy mężu a miał dziś iść do pracy a został w domu... Jutro rano idzie odebrać paszteciki na święta to będę miała jak
Kurczę masz taki piękny wykres….
Ja ciagle trzymam kciuki za Ciebie -
Blondyna.B wrote:Poczekam, już mi wystarczy historii w tym miesiącu
No i nie sikam przy mężu a miał dziś iść do pracy a został w domu... Jutro rano idzie odebrać paszteciki na święta to będę miała jak
a tak z ciekawości, czemu nie sikasz przy mężu? 😛👰🏻M&M🤵🏻
"wszystko to, co mam, wszystko to, co mam, to ta nadzieja, że życie mnie poskleja"
06.22 ciąża biochemiczna (4+5) 💔
07.22 usunięcie jajowodu z ciążą pozamaciczną (6+5) 💔
▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
listopad 2022 - start procedury, długi protokół 🍍
❄️4AA z 5 doby i ❄️4BA z 6 doby
19.01.23 🤰🏻 - ET 3dniowca - ❌
24.02.23 🤰🏻 - FET ❄️4AA + naturalny cud 🍀
19.10.23 - nasze cuda świata- 2730 misi ❤️ i 2080 małego 💙
-
celina550 wrote:a tak z ciekawości, czemu nie sikasz przy mężu? 😛
o to samo miałam pytać
Bo Blondyna.B, ja trzymam kciuki! Póki nie ma @, piłka w grze! 💪 Wszystko może się zdarzyć!Ancalime lubi tę wiadomość