Pod choinką kreski dwie, latem bobas rodzi się 🎄🎁👣
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziękuję Dziewczyny za wszystkie dobre słowa🙏🏻 Za godzinę idę na betę, zobaczymy... Pół nocy nie spałam, bo mózg mi cały czas pracował na obrotach😂
Wczoraj pokazałam mojemu M. ten test ciążowy, a on do mnie "No niby jest druga kreska, ale taka bladziuuuutka, to chyba nie pozytywny test", więc mu odpowiedziałam, że on chyba bladziocha nie widział na oczy😂
Trzymam mocno kciuki za testujące! 🍀🍀🍀Natka2, Blondyna.B, Bellinda, Kira, Izi, a.ky.ska, Okinny, Milixx, Domi_naturelover, Katsy, Blond27, Aneta2506, Koteczka82, Ancalime lubią tę wiadomość
-
MystifyMe wrote:Dziękuję Dziewczyny za wszystkie dobre słowa🙏🏻 Za godzinę idę na betę, zobaczymy... Pół nocy nie spałam, bo mózg mi cały czas pracował na obrotach😂
Wczoraj pokazałam mojemu M. ten test ciążowy, a on do mnie "No niby jest druga kreska, ale taka bladziuuuutka, to chyba nie pozytywny test", więc mu odpowiedziałam, że on chyba bladziocha nie widział na oczy😂
Trzymam mocno kciuki za testujące! 🍀🍀🍀MystifyMe lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry dziś na rozpisce pustki, ale liczę na jakieś powtarzane kreski 😁 no i Mistify, za Twoją betę kciuki 👌🏻😁
Ja dziś miałam mega wyraźne sny (mam takie dni w lutealnej właśnie) - pierwszy, że wysikałam piękne dwie grube krechy (marzenia...), a drugi, dla odmiany, że zostawiłam torebkę przy kole samochodu, ukradła mi jedna baba całą zawartość i przepuściła całą moją wypłatę robiąc zakupy do 50 zł blikiem 🤦🏼♀️😅 i którą potem wyśledziłam z policją po monitoringu i spotkałyśmy się w sądzie. Wesoło 😁
Dobrej środy 💪🏻❤️czarneniebo lubi tę wiadomość
👱🏼♀️&👨🏼🦱'94
Rodzinka 🤰🏼+🧑🏻🦱+👧🏼+🐈+🐈+🐈⬛
Pierworodna (4cs):
Rodzeństwo (1cs):
23.08.24: ⏸️
24.08.24(3+4): Beta HCG: 16.8 🍀
26.08.24: Powtórka: 75.3 ❤️🥹
11.09.24(6+1): Pęcherzyk ciążowy z pęcherzykiem żółtkowym i echem mikrozarodka z mikroserduszkiem ❤️
16.09.24(6+6): Jest zarodek o CRL ok. 1cm (7+1), z pięknie bijącym ❤️
07.10.24(9+6): 👽 ma prawie 3cm i już coraz bardziej przypomina człowieka😜Karta ciąży założona.
28.10.24(12+6): USG genetyczne: wszystkie parametry prawidłowe. Druga córka?!🩷
06.11.24(14+1): 100g Bambosza. Płeć dalej niepotwierdzona🫠
02.12.24(17+6): Wizyta
-
Rosalia wrote:Też mam wizytę 17.12:)
-
MystifyMe wrote:Dziękuję Dziewczyny za wszystkie dobre słowa🙏🏻 Za godzinę idę na betę, zobaczymy... Pół nocy nie spałam, bo mózg mi cały czas pracował na obrotach😂
Trzymam mocno kciuki za testujące! 🍀🍀🍀MystifyMe lubi tę wiadomość
-
Pani Miśka jak tam u Ciebie? ☺️
-
Trzymam mocno kciuki za testujące! 🍀🍀🍀
Hahaha 😅 u mnie było to samo. Popatrzył i taki smutny ,,cooo nie udało się znowu.... Bo to musi być taka mocna co nie?'' 🤦♀️ czasem na prawdę mam wrażenie, że oni żyją na innych planetach 😁Blondyna.B, MystifyMe lubią tę wiadomość
💑+😺
11 cs - 2cs z CLO.
3.12 - 12 dpo ⏸
5.01 Dwa maluszki 🥰
👶 1,99 cm 💕👶 1,92 cm 💕
07.07.2022 (34+4)
💖Oliwia 1920g 💖Lilianna 2620g -
Cześć dziewczyny,
Ja co prawda nie zapisywałam się na testowanie, ale jestem z tych bardzo niecierpliwych. Jako, że mam dużo testów w domu to z nudów rano siknełam.
Jestem dopiero 6dpo (owulacje miałam 2) ale widzę jakiś cień cienia i nie wiem czy mam zwidy. 🤪🤪🤪
https://zapodaj.net/06bfa459c5144.jpg.html
Czuje się jak jakaś nienormalna, że tak szybko testuje… proszę o sprowadzanie na ziemie 🙈
Muszę poczekać jeszcze z 4 dni ale ciężko mi wytrzymać…
Pozdrawiam wszystkich i trzymam kciuki za pozytywy!
Ani0nka lubi tę wiadomość
👩🏻26 👦🏻35
24.09.2020 🤰🏻⏸
Maj 2020 - 🎉🎀👨👩👧
Ponowne starania od sierpnia 2021
7.09 - ⏸🤰🏻
18.09 - puste jajo
07.10 - zabieg
Ponowne starania od listopada 2021
💊euthyrox 100 -
Klaudia24 wrote:Cześć dziewczyny,
Ja co prawda nie zapisywałam się na testowanie, ale jestem z tych bardzo niecierpliwych. Jako, że mam dużo testów w domu to z nudów rano siknełam.
Jestem dopiero 6dpo (owulacje miałam 2) ale widzę jakiś cień cienia i nie wiem czy mam zwidy. 🤪🤪🤪
https://zapodaj.net/06bfa459c5144.jpg.html
Czuje się jak jakaś nienormalna, że tak szybko testuje… proszę o sprowadzanie na ziemie 🙈
Muszę poczekać jeszcze z 4 dni ale ciężko mi wytrzymać…
Pozdrawiam wszystkich i trzymam kciuki za pozytywy! -
Blondyna.B wrote:No niestety ale jeśli 6do jest cień (mimo, że go nie widzę) to fałszywiec
W poprzednich ciążach testy wychodziły mi pozytywne (takie cienie cienia) od 7 dpo i ciemniały codziennie.
Także ja generalnie wiem ze za wczesnie ale nie rozumiem czemu falszywiec?👩🏻26 👦🏻35
24.09.2020 🤰🏻⏸
Maj 2020 - 🎉🎀👨👩👧
7.09 - ⏸🤰🏻
18.09 - puste jajo
07.10 - zabieg
💊euthyrox 100 -
Klaudia24 wrote:Czemu falszywiec?
W poprzednich ciążach testy wychodziły mi pozytywne (takie cienie cienia) od 7 dpo i ciemniały codziennie.
Także ja generalnie wiem ze za wczesnie ale nie rozumiem czemu falszywiec?910608 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnya.ky.ska wrote:Hahaha 😅 u mnie było to samo. Popatrzył i taki smutny ,,cooo nie udało się znowu.... Bo to musi być taka mocna co nie?'' 🤦♀️ czasem na prawdę mam wrażenie, że oni żyją na innych planetach 😁
Po prostu za dużo filmów oglądają, tam zawsze od razu są grube, wyraźne kreski😂a.ky.ska, DeLaCruz, Kira lubią tę wiadomość
-
MystifyMe wrote:Po prostu za dużo filmów oglądają, tam zawsze od razu są grube, wyraźne kreski😂
Izi, Lexia, a.ky.ska, DeLaCruz, Natka2, Kira, Okinny, MałaMi*, Ani0nka, MystifyMe, Bellinda, Domi_naturelover, Milixx, Ancalime lubią tę wiadomość
-
Klaudia bardzo bardzo lekki cień, nie nastawiałabym się bo być może to fabryczna kreseczka... Poczekaj jeszcze z 3 dni i siknij.
Na prawdę oszczędzicie sobie wiele stresu i emocji, które po kilku cyklach zjadają od środka jednak wytrzymując dłużej z sikaniem niż zaraz po owu...
Życzę żeby za kilka dni była ładna kreskaDeLaCruz, Kira, 910608, Kasik85 lubią tę wiadomość
♥ starania od 2021
♥ ja 26 lat, cykle zwykle 34-40 dni, lub dłuższe, na razie polecenie wyluzowania, z koleżanką prolaktyną różnie się dogadujemy, raczej nie jest przyjaźnie nastawiona
♥ mąż 29 lat, leczenie i suplementacja pod okiem androloga, teratozoospermia
♥11.08 beta 137,70
♥13.08 beta 446,20
-
Blondyna.B wrote:6dpo to najwyżej może być zagnieżdżenie a beta się pojawia ok 48h po zagnieżdżeniu
No właśnie, zagnieżdżenie najwcześniej jest 5dpo (rzadko), 6dpo HCG nie osiągnie poziomu, który by się załapał na domowym teście (nawet gdybyś oznaczyła betę z krwi, to wynik łapał by się prędzej na widełki dla negatywnej, niż pozytywnej). W 7dpo jestem w stanie uwierzyć, że promil kobiet będzie miało ten cień na teście, ale to baaardzo rzadkie sytuacje- często to też po prostu wcześniejsza owu i realnie ten dpo jest późniejszy 😉
Nie mniej jednak kciuki zaciśnięte! Mnie też trudno czekać, ale co zrobić...👱🏼♀️&👨🏼🦱'94
Rodzinka 🤰🏼+🧑🏻🦱+👧🏼+🐈+🐈+🐈⬛
Pierworodna (4cs):
Rodzeństwo (1cs):
23.08.24: ⏸️
24.08.24(3+4): Beta HCG: 16.8 🍀
26.08.24: Powtórka: 75.3 ❤️🥹
11.09.24(6+1): Pęcherzyk ciążowy z pęcherzykiem żółtkowym i echem mikrozarodka z mikroserduszkiem ❤️
16.09.24(6+6): Jest zarodek o CRL ok. 1cm (7+1), z pięknie bijącym ❤️
07.10.24(9+6): 👽 ma prawie 3cm i już coraz bardziej przypomina człowieka😜Karta ciąży założona.
28.10.24(12+6): USG genetyczne: wszystkie parametry prawidłowe. Druga córka?!🩷
06.11.24(14+1): 100g Bambosza. Płeć dalej niepotwierdzona🫠
02.12.24(17+6): Wizyta
-
Blondyna.B wrote:6dpo to najwyżej może być zagnieżdżenie a beta się pojawia ok 48h po zagnieżdżeniu
W krwi sie pojawia juz od 6-8 dnia od owulacji. Wiec test ciążowy moze coś wykryć nawet tego 6 dnia, rzadko to sie zdarza ale jednak moze tak byc. Wszystko zależy od kobiety i jej organizmu a nie od teorii w internecie
Klaudia24 ja tam cos tam widzę, ale najlepiej i tak poczekać chociaż 3-4 dni i powtórzyć dla pewnościWiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2021, 08:13
Izi, Klaudia24, MałaMi* lubią tę wiadomość
-
Ja dzisiaj siknęłam na ostatni test, który miałam w domu 😅 oczywiscie kreski są 😊 więcej już nie kupuje, został mi jeszcze jeden owulak 😅 dzisiaj jeszcze raz mam zrobic betę z krwi i wysłać wyniki do gina to wtedy mi umówi wizytę 😊
Izi, Blondyna.B, Ani0nka, Milixx lubią tę wiadomość
💑+😺
11 cs - 2cs z CLO.
3.12 - 12 dpo ⏸
5.01 Dwa maluszki 🥰
👶 1,99 cm 💕👶 1,92 cm 💕
07.07.2022 (34+4)
💖Oliwia 1920g 💖Lilianna 2620g -
abrakadabra wrote:W krwi sie pojawia juz od 6-8 dnia od owulacji. Wiec test ciążowy moze coś wykryć nawet tego 6 dnia, rzadko to sie zdarza ale jednak moze tak byc. Wszystko zależy od kobiety i jej organizmu a nie od teorii w internecie
Klaudia24 ja tam cos tam widzę, ale najlepiej i tak poczekać chociaż 3-4 dni i powtórzyć dla pewności
Ja nie mówię, że się nie zdarza ale testowanie tak wcześnie i widzenie cienia to takie myślenie że na pewno jestem w tych kilku % co mają bardzo wczesne zagnieżdżenie i niepotrzebne nakręcanie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2021, 08:32
-
Izi wrote:Klaudia bardzo bardzo lekki cień, nie nastawiałabym się bo być może to fabryczna kreseczka... Poczekaj jeszcze z 3 dni i siknij.
Na prawdę oszczędzicie sobie wiele stresu i emocji, które po kilku cyklach zjadają od środka jednak wytrzymując dłużej z sikaniem niż zaraz po owu...
Życzę żeby za kilka dni była ładna kreska
Dzięki dziewczyny, ja sobie kompletnie zdaje sprawę, że to może być błędna kreska i wgl. Po prostu nie umiem się doczekać i po cichu liczę, że tym razem tez udało się za 1 razem… chce tez wdrożyć jak najszybciej heparynę, bo w pierwszej ciąży brałam, było wszystko ok a w drugiej nie i niestety poroniłam.👩🏻26 👦🏻35
24.09.2020 🤰🏻⏸
Maj 2020 - 🎉🎀👨👩👧
7.09 - ⏸🤰🏻
18.09 - puste jajo
07.10 - zabieg
💊euthyrox 100