Pod choinką kreski dwie, latem bobas rodzi się 🎄🎁👣
-
WIADOMOŚĆ
-
Blondyna.B wrote:Dobrze, że tak szybko badania porobiliście to jest większa szansa na znalezienie przyczyny albo rozwiązania
Lexia wrote:Cześć dziewczyny po pierwsze ogromne gratulacje dla dziewczyn z pięknymi betami ❤️ spokojnych i radosnych ciąż!
My z chłopem od 2 dni mamy ciche dni, do tego zbliża się powoli termin @ więc wczoraj smutkowo-nerwowy wieczór. Dziś rano temp jakoś nisko, to drugi taki spadek w lutealnej, poleciałam dziś na proga, bo chociaż nie będę się łudzić, że może implantacja, jak się okaże że po prostu progesteron marny i stąd ta licha temp i brak objawów lutealnej. Krew spuszczona (nie było ludzi, także sukces 💪🏻). Teraz czekać do 18.00 na wyniki.
Czekam na jakieś testowanko ❤️😎
Ajajaj, oby ciche dni szybko minęły.
Czekamy na Twoje wyniki 😇💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
❌Słabe parametry nasienia-> suple od 12.21
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopii Historia wyjątkowa również dla lekarzy
-
Domi_naturelover wrote:Ojej… może warto rozważyć wizytę u lekarza?
Ja lecę na badania medycyny pracy, a potem do mojego lekarza z wynikami 🙏🏻 Wizyta 11:30, czuję lekki stresik, boję się, że usłyszę kiepskie wiadomości jak lekarz zerknie na wyniki nasienia, moje AMH itd No ale co ma być to będzie 💪🏼
Miłego dnia dziewczyny ❤️
Powodzenia!Domi_naturelover lubi tę wiadomość
-
Domi_naturelover wrote:Ajajaj, oby ciche dni szybko minęły.
Czekamy na Twoje wyniki 😇
Domi, a ja zaciskam kciuki, żeby wizyta dała nadzieję i podniosła na duchu ❤️Domi_naturelover lubi tę wiadomość
👱🏼♀️&👨🏼🦱'94
Rodzinka 🤰🏼+🧑🏻🦱+👧🏼+🐈+🐈+🐈⬛
Pierworodna (4cs):
Rodzeństwo (1cs):
23.08.24: ⏸️
24.08.24(3+4): Beta HCG: 16.8 🍀
26.08.24: Powtórka: 75.3 ❤️🥹
11.09.24(6+1): Pęcherzyk ciążowy z pęcherzykiem żółtkowym i echem mikrozarodka z mikroserduszkiem ❤️
16.09.24(6+6): Jest zarodek o CRL ok. 1cm (7+1), z pięknie bijącym ❤️
07.10.24(9+6): 👽 ma prawie 3cm i już coraz bardziej przypomina człowieka😜Karta ciąży założona.
28.10.24(12+6): USG genetyczne: wszystkie parametry prawidłowe. Druga córka?!🩷
06.11.24(14+1): 100g Bambosza. Płeć dalej niepotwierdzona🫠
02.12.24(17+6): Wizyta
-
Natka2 wrote:Jest kierowcą zawodowym 🙂
Tak właśnie myślałam. Przechodziłam identyczny scenariusz przy pierwszych staraniach. Też liczyłam czy mąż na owu zdąży wrócić czy cykl stracony.
Natka2 lubi tę wiadomość
-
Lexia wrote:Domi, a ja zaciskam kciuki, żeby wizyta dała nadzieję i podniosła na duchu ❤️
💁🏼♂️ już po USG - sprzęt prawidłowy 😂, wszystko dobrze zbudowane, nie ma żylaków ani nic 🥳Blondyna.B, Katsy, Lexia, Milixx, Bellinda, DeLaCruz, Gwiazdeczka 93, Dominika96, AgaOs, Kira, Aneta2506, Anuszka28, kropka_123, milam, Koteczka82 lubią tę wiadomość
💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopii Historia wyjątkowa również dla lekarzy
-
Gratuluję wczorajszych pierwszych bet! Spokojnych ciąż dziewczyny!
Ja dziś mam upragnioną i wyczekiwaną wizytę u gina, mam nadzieję, że to będzie TEN lekarz dla mnie 🙏Lexia, Milixx, Gwiazdeczka 93, Dominika96, 910608, Kira, Aneta2506, Wojcinka lubią tę wiadomość
Starania od 11.2020
👩 35l 👨40l
06.21 💔 cb
10.21 💔 cp (metotreksat)
03.2022 HSG - lewy jajowód niedrożny, prawy - światło jajowodu ograniczone
06.2022 laparoskopia - oba jajowody drożne
06.22 cb 💔
07.22 cb 💔
25.09 ⏸
27.09 beta 68,6 prog 71
29.09 beta 231
01.10 beta 756 prog 55,8
13.10 3,8mm Okruszka z ❤ Cudzie trwaj 🌈
03.11 2,2cm cudnego Bąbelka🥰
28.11 USG prenatalne 6,2cm Dzidziulka, ryzyka niskie 🥳
13.01 300g chłopaczka 😊❤
17.02 720g Marcelka 😍
22.03 1430g Kluseczka 🤯
06.04 1780g Misiaczka 🐻
11.05 3145g Pączusia 😳
06.06.2023 nasz tęczowy synek jest już z nami 😌 - 3680g, 56cm Miłości -
Gravity wrote:Gratuluję wczorajszych pierwszych bet! Spokojnych ciąż dziewczyny!
Ja dziś mam upragnioną i wyczekiwaną wizytę u gina, mam nadzieję, że to będzie TEN lekarz dla mnie 🙏Gravity lubi tę wiadomość
-
U mnie Ovu totalnie wariuje... Mimo wpisania wszystkich objawów na owulację i skoku temperatury ona uparcie sądzi, że jestem jeszcze przed dniami płodnymi
Flo przy pozytywie już wpisała owulację a po 3 temperaturach ją wyliczy i lepiej przewidziała te dni płodne tak jak do tej pory były mimo jednego cyklu dłuższego.
Dlatego nie warto ufać tylko aplikacji -
Blondyna No jak dla mnie to zdecydowanie owu była 😀 ale nie odpuszczaj ze staraniami 😀, powtórz ❤️ Dzisiaj albo jutro dla dla pewności ☺️
14.02- beta 674🥰
15.03 - 1,9cm bejbika ❤️
26.03 - 3,6cm ❤️
12.04- 6,7 cm ❤️ USG prenatalne Ok
22.04 - wyniki NIFTY- ryzyka niskie / babyGIRL🥰💖 -
Gravity wrote:Gratuluję wczorajszych pierwszych bet! Spokojnych ciąż dziewczyny!
Ja dziś mam upragnioną i wyczekiwaną wizytę u gina, mam nadzieję, że to będzie TEN lekarz dla mnie 🙏
Kciuki zaciśnięte! ✊🏻🤞🏻Gravity lubi tę wiadomość
👱🏼♀️&👨🏼🦱'94
Rodzinka 🤰🏼+🧑🏻🦱+👧🏼+🐈+🐈+🐈⬛
Pierworodna (4cs):
Rodzeństwo (1cs):
23.08.24: ⏸️
24.08.24(3+4): Beta HCG: 16.8 🍀
26.08.24: Powtórka: 75.3 ❤️🥹
11.09.24(6+1): Pęcherzyk ciążowy z pęcherzykiem żółtkowym i echem mikrozarodka z mikroserduszkiem ❤️
16.09.24(6+6): Jest zarodek o CRL ok. 1cm (7+1), z pięknie bijącym ❤️
07.10.24(9+6): 👽 ma prawie 3cm i już coraz bardziej przypomina człowieka😜Karta ciąży założona.
28.10.24(12+6): USG genetyczne: wszystkie parametry prawidłowe. Druga córka?!🩷
06.11.24(14+1): 100g Bambosza. Płeć dalej niepotwierdzona🫠
02.12.24(17+6): Wizyta
-
Ja dziś mam upragnioną i wyczekiwaną wizytę u gina, mam nadzieję, że to będzie TEN lekarz dla mnie 🙏Gravity lubi tę wiadomość
💁♀️24,💁🏼♂️28
-
KarolinaŚ sikaj, sikaj 😈 Jeżeli to nie ciąża to warto iść do lekarza
Kira a Ty jeszcze nie sikasz, nie kusi Cię diabełek 😈😈
Domi_naturelover mocne kciuki za wizytę ✊🏻✊🏻💗
Gravity obyś trafiła na lekarza, który Cię poprowadzi i będziesz z niego zadowolona ✊🏻💚
Lexia czekam na wyniki razem z Tobą. Ja jutro idę badać proga i przy okazji zrobię pakiet tarczycowy. Co do cichych dni z mężem, na pewno szybko miną i zaraz będziecie się śmiać razem. Ja też wczoraj się na mojego P bez przyczyny wydarłam. Ciężkie życie ma ze mną 😄
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2021, 09:34
Gravity, Lexia, Domi_naturelover, Kira lubią tę wiadomość
-
Blondyna.B wrote:U mnie Ovu totalnie wariuje... Mimo wpisania wszystkich objawów na owulację i skoku temperatury ona uparcie sądzi, że jestem jeszcze przed dniami płodnymi
Flo przy pozytywie już wpisała owulację a po 3 temperaturach ją wyliczy i lepiej przewidziała te dni płodne tak jak do tej pory były mimo jednego cyklu dłuższego.
Dlatego nie warto ufać tylko aplikacji
Pewnie zaznaczy już po zniknięciu objawów płodności 😘💙 2014
❤️ 2016
Czekamy na dziewczynkę...
-
tylko_czytam wrote:Blondyna No jak dla mnie to zdecydowanie owu była 😀 ale nie odpuszczaj ze staraniami 😀, powtórz ❤️ Dzisiaj albo jutro dla dla pewności ☺️
Nie jestem fanką codziennych przytulanek więc już wczoraj M nie męczyłam poza tym tak mnie bolały jajniki, że pewnie bym nie dała rady -
Blondyna.B wrote:U mnie Ovu totalnie wariuje... Mimo wpisania wszystkich objawów na owulację i skoku temperatury ona uparcie sądzi, że jestem jeszcze przed dniami płodnymi
Dlatego nie warto ufać tylko aplikacji
A w wersji nie premium nie da się zaznaczyć, żeby nie brał danego cyklu pod uwagę do statystyk? Ja sobie odznaczyłam dziwne cykle (po szczepieniu, cb i po cb) i apka nie szaleje aż tak. W sumie od początku mam premium i nie wiem jak jest tak normalnie🙈 -
Sparky wrote:A w wersji nie premium nie da się zaznaczyć, żeby nie brał danego cyklu pod uwagę do statystyk? Ja sobie odznaczyłam dziwne cykle (po szczepieniu, cb i po cb) i apka nie szaleje aż tak. W sumie od początku mam premium i nie wiem jak jest tak normalnie🙈
Po prostu dziwi mnie, że się upiera przy dalszej dacie a zawsze przestawiało się po pozytywnym teście i skoku. Zobaczymy za kilka dni może po temperaturze załapie -
DeLaCruz wrote:Anuszka28, powtarzasz test?
DeLaCruz lubi tę wiadomość
-
Blondyna.B wrote:Da się ale wolę nie usuwać bo po poronieniu mi się zmienia faza lutealna i lepiej żeby brał ją pod uwagę a nie wcześniejsze.
Po prostu dziwi mnie, że się upiera przy dalszej dacie a zawsze przestawiało się po pozytywnym teście i skoku. Zobaczymy za kilka dni może po temperaturze załapie
Rozumiem 😉 Pewnie w końcu załapie ☺️