Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Miałam mieć romantyczny weekend z męzem a ..... wg mnie dostałam okres !!!!!!!!! co jest grane ???????????????????? może po tej luteinie to nie był okres ... tylko spadł progesteron i po prostu lekkie krwawienie było .... nawet bóle @ miałam lekkie dziś rano ?????
ja już mam dosyćtak liczyłam na to clo !!! i co ? cholera
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2014, 08:39
-
Dzień dobry
Monia hm ale skąd ten pęcherzyk? To możliwe? :o a duże jest krwawienie?
My dzisiaj do teściowej na imieninyi wiecie co? Kupiłam taką ładna blado ròżowa koszule i do tego mam eleganckie spodnie takie jakby szarawe,minimalnie świecące iiiii nawet guzika do dziurki nie moge zblizyc!!! Conajmniej z 5-7 cm brakuje :oo a nowe kupiłam w czerwcu...
A Wy jakie plany? -
livia30 wrote:Świat się nie skończy jak się nie uda
Wtedy działamy dalej ale jakoś tak boję się jak nie wiem
Już nawet nie tego HSG, które mam zrobić we wrześniu gdyby jednak @ przylazła tylko tych starań dalej...
No dobra, musze czymś zająć glowę i nie myślec tyle o tym bo zwariujęśmiesznie było, ale dół konkretny, nie wiem po co... taki kryzys..
-
dokładnie, jakby to było @ to by nie było pęcherzyka.. coś ci tam kurde się zrobiło.. może to plamienia od
... bo nic innego mi do głowy nie przychodzi.. ale może warto
bryknąć w niedzielę chociaż..
jeszcze lepsze PH plemniki mają... bo dużo kobiet sie dziwi że w @ zachodzi..
a szyjkę sobie sprawdzałaś? -
tak piszecie o tych zupach że chęci mi narobiliście jak nie wiem co
a ja uwielbiam zupy Babci... rety... pychotaa teraz to już całkiem mnie rozpieszcza
teraz była na grzybach i zebrała mi kurki i gąski i poweidziała mi ze rosołek z nimi mi zrobi... aż doczekać się nie mogę
mmm
-
nie sprawdzałam szyjki bo nie umiem
nie wiem cholera co to i takie bóle @ . mam podpaske bo na wkładke za dużo tego. Jak rano szłam siku to normalnie krople żywej krwi ze mnie wyleciałyi nie wiedziałam o co chodzi
jestem paranienormalnym przypadkiem chyba.
-
nick nieaktualnyDzień dobry
Aga spodniami się nie martw, założysz za rok
Monia jak był pęcherzyk to według mnie to nie @ ale takie krwawienie też nie jest normalne....może zadzwoń do gin? biedna ;/
Mizzy rosół z grzybkami?o_O nie jadłam nigdy...
ja mam dalej bóle @ a od wczoraj opuchnięte wszystko TAM ;/ wtf?... -
skrzepów nie zauważyłam .
Dobrze, że ide na tą wizyte w pon. Ale czytam na necie to dużo dziewczyn miało plamienia, krwawienia po clo .. ja już sama nie wiem. Kolejna rzecz za którą się wezmę musi mi życie komplikować . Dlaczego ?
Sury ! jak o opuchnięte dlaczego ? -
nick nieaktualnynie wiem czy bo badaniu, czy za ciasne dżinsy czy co... nie wiem ;P Monia ja mam tendencję do takich podrażnień ;/
nalałam sobie wina na moje endo a P. do mnie: "Już tak pod rana pijesz?!" ;( mam dość dziewczyny... ;(Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2014, 10:53
-
Mizzy rosół z grzybami ?
jestem przerażona
Monia nie pozostaje nic innego jak czekać do wizyty
Marta jak za rok się w nie zmieszczę
a P. trzeba było powiedzieć,że tak, od rana zaczynasz
My już posprzątaliśmy, rosołek się robi, to odpoczynek teraz -
nick nieaktualnyPostawiłam sprawę jasno: powiedziałam P., że mam tego dość i że sprawa dziecka to sprawa nas obojga w równym stopniu itd itp. No i stanęło na tym, że we wtorek idzie się umówić na wizytę do urologa i będzie robił badanie nasienia
przedszkolanka:), mizzelka, Lena87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny