Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry
Znów deszczowo i zimno, niezłe rozpoczęcie roku mają dzieciaki, nie ma co ;P Ludzie palą już w piecach! P. poszedł na badanie tsh, jutro idzie do swojej pani doktor z wynikami i żeby go pokierowała do urologa albo może dała jakieś skierowanie... Stwierdził, że mam rację, tym bardziej kiedy gin powiedział mi, że ze mną wygląda na to, że wszystko jest ok.
Macica mnie kłuje dziś takie jakby igiełki mi ktoś wbijał i jest "ociężała", tzn. czuję ją dokładnie, mogłabym sobie flamastrem na skórze wyrysować miejsce, gdzie jest ;P P. stwierdził, że chyba jestem w ciąży bo jestem bardziej humorzasta niż zwykle. Tak, nie widzi, że ja po prostu mam go już dość ;Pzwala mój gniewo-smutek na ewentualną ciążę zamiast na swoje kretyńskie zachowanie ;P
A co u Was? Tak tu było cicho przez weekend o_O -
Właśnie też bym chciała żeby już był Luty...
już by było bliżej spotkania
co do zaciążenia to na pewnoi do pary i do trójeczki w sumie by sie przydało heheh
po kolei
a u mnie zimno tez, ale lubie tak.. lepiej mi się śpi
u mnie mdłości też minęły, wymioty jak tylko nie zjem (naprawdę muszę być mega głodna), zgaga też minęła, jem ile się dano i na razie migrena uciekła, ale teraz chociaz wiem jak się jej pozbyć w razie co
troszkę dziś głowa mi ćmiła ale większe obroty w pracy i o wiele lepiej.. chociaż dziś gwałtownie się podniosłam i trochę zakręciło mi się w głowie... ale mam za swoje
jesienią już zawiało... już nawet grzyby dwa razy obierałam...
chętnie bym poszła pozbierać, jenyy bardzo bym chciała
ale w naszych lasach co i raz kleszcze są i boję się żebym sobie aby szkody nie narobiła, trudno.. ominie mnie ten sezon
a weekend miałam cały pochłonięty bo siostry męża przyjechały z dziećmi i nie było nawet czasu żeby wpaść na laptop
teraz mąż ma dylemat co do tv.. jeny w koncu kupimy może hahaha
bo teraz weszły te 4k... ale mają około 100-200Hz i mniej cali w podobnej cenie co chcemy kupić albo mamy smart tv,3D i np 400-600Hz i 50calowy... Według mnie jest lepsza druga wersja, bo niby lepsza jakość jest obrazu w tym 4k, ale skoro tak mają mało Hz to niby w czym taka jakość?
jak byłam w markecie to serio między tymi Hz jest różnica... całkiem inne buzie itp. Dla mnie prosta decyzja ale on juz sie zastanawia.. bo nowość srowośćchyba że może się mylę... nie znam się aż tak za bardzo
ale dezorient konkretny -
Surykatko cieszę sie że jednak mąż zmienił zdanie, szybko poszło
aaaa tam marudynormalne to u nich
ale zobaczymy co tam będzie, a kiedy przewidywany termin @? za 9 dni?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 08:56
sury_cat lubi tę wiadomość
-
Monia trzymam kciuki za dzisiejszy monitoring, mam nadzieję że się wykluło
Pirelka uciekłaale niech odpoczywa... widocznie tego potrzebuje
Groszku zapomnialam kiedys zapytać jak tam serbrałaś w kawałku czy w plasterkach?
Lena mam nadzieje że u cb bd słoneczko skoro fundament już lada chwilaXxMoniaXx lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymizzelka wrote:Surykatko cieszę sie że jednak mąż zmienił zdanie, szybko poszło
aaaa tam marudynormalne to u nich
ale zobaczymy co tam będzie, a kiedy przewidywany termin @? za 9 dni?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dzień dobry
dzisiaj zaczynają się seeeerialei tap madele, perfekcyjne w domu, Geslerowe i tańce z gwiazdami itp.itd. W końcu!!
matka polka będzie miała zajęcie do grudnia
Mizzelko odpoczęłaś od nas, ale fajnie że już dobrze się czujesz
Monia na którą wizyta??
Marta w końcu ruszył cztery litery! W końcu październik już za miesiąc!
a skurcze miałam dopiero 2-3 dni przed testowaniem a czy wcześniej to nie pamiętamWiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 09:47
sury_cat lubi tę wiadomość