Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczynki
Wróciliśmy....jaka szkoda
Najchętniej zostałabym tam jeszcze z tydzień, no ale cóż -wszystko co dobre szybko sie kończy
Odpoczęliśmy bardzo, troszke pochodziliśmy no i oczywiscie pojedliśmy masakrycznie...W miejscu gdzie nocowaliśmy mieliśmy posiłki plus jeszcze na mieści....no podczas tego wyjazdu to widziałam brzuch ciązowy non stop...hhehehebyło superrrrrrrrrrrrr.....
Dodaje foteczke....robiona specjalnie z pozdrowieniami dla Cioćwidok na miasto z Kotelnicy
http://wrzucaj.net/images/2014/09/01/DSC03423.jpgsury_cat, przedszkolanka:), Lena87, mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:mój brał fertimen
aa i pestki dyni są dobre, bo dużo cynku mają
ja mam jeszcze na ten cykl i trochę przyszłego femibion ale zastanawiam się nad femifertilem czy by sobie nie zamówić po @ i wiesiołek będę brała -
odpoczęliśmy bardzo....przede wszystkim dlatego ze pogoda nam sie udala..non stop swieciło słoneczko wiec chodzilismy duzo, byliśmy na termach w Białce..potem tatuś miał mecz wiec mamusia z synkiem ostro kibicowali
no i ten urok Krupówek, zapach jedzenia itd....było superrrr....i już wiem ze w połowie pażdziernika wybieramy sie znów bo Tatuś znów ma w tamtych terenach mecz wiec zrobimy sobie weekendowy wypad
jeeeeeeeeeeeeeeeeee
sury_cat lubi tę wiadomość
-
cześć Rudasku
oj, zazdrościmy
piękne widoki, piękna mamusia i malutki słodki brzuszek
aż mi się Zakopanego zachciało
Marta ja właśnie dużo czytałam i jak okazało się w aptece że ferti jest na zamówienie to wiedziałam że to był strzał w dziesiątkę no i wyniki mówią same za siebie, prawie 200mln plemników -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
sury_cat wrote:Monia a Twój mąż może bierze Androvit? no właśnie też czytałam, że jest bardzo dobry
Ale przedtem brał między innymi Androvit równiez przez przeszło 3 miechy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
plus koszty poprzednich leków , każda wizya u uro 200 zł . Do tego nie tanie leki dla mnie i wizyty.. jak to zliczyliśmy to cały pokój pampersów jak dawno byśmy mieli. Ale po co mi pampersy jak nie mam dziecka ? warto !
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość