Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:Monia to będziemy czekać na wieści
Marta ważne ,żeby cokolwiek chciał braćmój to też marudził,ale do kolacji codziennie była porcja tabletki haha
-
nick nieaktualnysury_cat wrote:tak wiem, ale P. idzie na NFZ do urologa bo niestety póki co kasy niet ;P to może poczekać na wizytę ze 2-3 tygodnie, nie wiem jak u nas...
U Nas na śląsku na androloga trzeba było czekać prawie pół roku ..
Po znajomości czekaliśmy 2 m-ce na wizytę ..
Mój był w piątek , nie wspomina tego miłoWiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 11:05
-
nick nieaktualnyO kurde, długo... to całe szczęście, że też mam kogoś w medycynie, może da się szybciej w razie czego...
No to na pewno nie będzie miłe badanie, ale czy nasze badania na samolocie są miłe? heloł? ;P nieee, to jak się raz albo kilka razy panowie powstydzą i pomęczą to im korona z głów nie spadnie ;P -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMąż przyszedł zdziwiony, oburzony ..
Kazał mu ściągnąć bieliznę, pomacał Mu jajka, podotykał ciulika, zrobił badanie USG jąder brzucha itd ,
Wszystko ma w porządku, prostata też.
A na sam koniec kazał mu się schylić i włożył mu paluchy do dupkiha ha ha
sury_cat lubi tę wiadomość
-
no Lena Twój to najprawde przeszedł u tego lekarza..aż mojemu opowiadałam ostatnio żeby się cieszył,że dzięki diecie i tabletce które mu fundowałam nie musiał tego przechodzić
no ale miał zabieg, więc też swoje przeszedł...
Marta mój od razu się dostał,ale to chyba prywatneLena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLena87 wrote:
Co do badania to się uśmiałamchodź raz w połowie się poczuł tak jak My
No dokładnie, potem już mój nie będzie gadał, że "Mi to dobrze, bo znów idę na macanko do jakiegoś przystojniaka" ;p ^^ on pójdzie "na macanko" do "Jakiegoś przystojniaka" hahahaLena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mój brzuszek?
taki wczorajszy po śniadaniu małym
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5e29418ecc5d.jpg
no my się rozkraczamy przed obcymi więc mamy gorzejno i do tego @ i bóle...o zdecydowanie gorzej!
Lena87, mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny