X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wściekłe psy są idealne <3 ja też je uwielbiam i drineczki z mojito :) mniami :D

ale własnie na przeziebienie dobre by były dla was wściekłe psy serio :D na pewno lepsze niż ten antybiotyk :D

ja też za alko nie bardzo, ale czasami można znaleźć takie przysmaki :D co mi nie przeszkadzają :)

inhalator dobra rzecz :) dobrze odtyka i jaka ulga jak jest strasznie sucho w tych drogach oddechowych...
    ja jeszcze pamiętam te mentolowe "pomadki" czy coś... co się do nosa wkładało i się tym sztachało :D hahah :D na odetkanie nosa :D

ja smalcu nienawidzę, mąz strasznie sie dziwi, ale ja nie lubie skwarek, tłustego mięsa, smalcu, tłustej skóry itp. wygnałabyś mnie tym.
    Jak inni nie lubią pomidorów czy papryki tak ja takiego czegoś nie lubię i się nie przekonam :D nie umiem :D

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sury_cat wrote:
    Mizzy to parcie może masz tak jak ja - od np zimnych nóg albo pleców? Ja nawet jak mam zdrowy pęcherz a zmarznę to zaraz mam takie uczucie kłującego pełnego pęcherza a załatwiam się normalnie, po prostu od zimna takie mam uczucie ;P a robiłaś usg nerek? możesz mieć kamulce ;P
    zimne nogi miałam całe życie :D a teraz nie :D aby na początku bylo mi zimno ciągle, a teraz mi sie wydaje że po prostu za dużo mój organizm pracuje... a parcie czuje, odsikam sie potem za jakis czas czuje ze nie do konca to zrobilam i pojde drugi raz i jest spoko, ale w ogóle jest dobrze.. ale kłucia nie mam ;D

• livia30 Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pomadki do nosa :D Mizzy, mistrzu - padłam :D

sury_cat, mizzelka lubią tę wiadomość

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2014, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojj smalcu to ja nie cierpię i w ogóle wszystkiego co tłuste jakieś golonki, łapki, galaretki bleeech! ;P

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no co? tym się sztachała cała szkoła :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2014, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    livia30 wrote:
    Pomadki do nosa :D Mizzy, mistrzu - padłam :D

hah spoko czemu nie hahahaha :)
    ale Livia muszę Ci powiedzieć, że od dziś ja i P. mówimy sobie "kicham cię" hahahaha <3

Groszek lubi tę wiadomość

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra ogarnęłam to jest sztyft hahhaha :D

• livia30 Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mizzi wiem, też tym się sztachałam :D Ale pomadki do nosa - na to nie wpadłam :D

Sury widzę, że podłapaliście :D A to wszystko zasługa narkozy :D

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj zaczyna mnie podbrzusze boleć, chyba ketonal puszcza... Zamiast laków przeciwbólowych zapodam sobie chyba dzisiaj drina :D Należy mi się w końcu :D

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahah bo to wygląda z zewnątrz jak pomadka ochronna w opakowaniu :D

a miałaś setkę czy 50?

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2014, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak tak Livia zganiaj na narkozę hahaha :) a tak poważnie, ja czasem piszę albo gadam takie śmieci bez żadnej narkozy heh :) tak pisałam jak dostałam pierwszy tel z dotykowym ekranem hahaha wychodziły mi jakieś "suze palcuhy" (duże paluchy) albo "tfoto fam" (to o tam) albo zamiast wysłać komuś "całuję buziaki" to wysyłałam "cwaluje buraki" :)

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    La ma K- :(

• Groszek Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haha :D ćpuny jedne :P

mi wlasnie Mizzy o te pomadki, sztyfty chodziło;p sory, zle to okresliłam ;p jaki inhalator :P:P ale z drugiej strony dobrze miec taki mini w domu jak dzieciaczek bedzie przeziebiony czy cuś tfu tfu... (oby nie)

mnie cyto wczesniej tez nie bolała... ale teraz to nie wiem co mi tam robił, tez sie chyba bał... a i czułam ze wsadził mi "wielkiego konia" w sensie wielki wziernik;/ moze dlatego byłam obolała... ja tam jeszcze mała i nierozciagnieta jestem:P jak urodze to mi moze wsadzac takie kobyły:P

Mizzy, moze ta macica uciska, bo coraz wieksza jest...to jest troche inne parcie z zapaleniem...tam na samym dole przy cewce...nie stresuj siebie niepotrzebnie:* objawy sa prawidłowe :) dobrze bedzie:)

a samelc pyszniutki, cos mi odbiło teraz:D ze skwarkami :D mhmm...

Sury, na podleczenie z jelitówki, to 50 ml z pieprzem..rozgrzewa, rozpala i oczysci jelitka raz dwa;) sladu nie bedzie;)

Livka, podaja dalej jak sie nie chce rozwierac, szyja twarda i nie bardzo "idzie". Czasem dziecko wlasnie takie przytłumione sie rodzi... no ale podaja "odtrutke" i "wraca" :)

relge6yd309xm1zq.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam zawsze pilnuję się jak piszę i poprawiam literówki, nawet jak pijana lekko jestem ale dzisiaj jakoś tak wyszło, ze mi się nie chcialo :D

Mizzy nie wiem Kochana jaką dawkę miałam bo w kroplówce poszło, jak się ocknełam to moja ciekawość mnie pokierowała i dorwalam swoją kartę, która była przy łózku i wyczytałam co tam anestezjolog wypisał i zakodowałam ketonal i jakies tam inne usypiające :D

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Groszku :O wielkiego konia? :O kobyłę? :O Oż Ty Zboczuszku :D

Takie inhalatorki dla dzidzi to słabe bo malec się nie zaciągnie przecież, lepiej smarować maścią Vicka ;-) Ale oby nie było nic takiego potrzebne ;-) Dzieciaczki mają być zdrowe!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2014, 16:22

sury_cat lubi tę wiadomość

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ketonal strasznie żre żołądek, więc w razie co osłonówka konieczna i aby 6 h działa niestety.

Groszku właśnie uspokajam sie. Troszkę zmartwiłam się że dziecko było na niżej granicy normy w wzroście, ale sama już nie wiem..
    Chyba sobie szukam problemu na siłę, ale jakoś nie umiem się cieszyć tym wszystkim bo boje się że to za chwilę stracę, nie mam szczęścia jakoś w życiu.

teraz cyto boli bo wszystko mega ukrwione itp.. ja jak badałam sobie szyjkę raz na jakiś czas to cholernie ciasno :D

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale teraz są inhalatory specjalne takie z dymkiem :D pseudo szisza :) to jest dobre.... kuzynka swojej małej tak robiła jak ją dopadło.. bo miała suchy kaszel

• livia30 Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem Mizzy dlatego ketonalu sama nie biorę nigdy mimo, ze awaryjnie w domu jest ale dzisiaj sami mi zapodali nie pytajac mnie o zdanie i to w kroplówce to chyba zołądek będzie OK? Mówili żebym dzisiaj nic ciężkiego tylko nie jadła ale dobrze się czuję tzn macica napieprza trochę ale poza tym jest git majozez :D

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2014, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny widziałyście? Marcelek miał przetaczaną krew :/
    biedny mały, kurcze myślę cały czas o tej odrobince <3

• livia30 Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    ale teraz są inhalatory specjalne takie z dymkiem :D pseudo szisza :) to jest dobre.... kuzynka swojej małej tak robiła jak ją dopadło.. bo miała suchy kaszel

To ja zacofana już jestem, nie na czasie i w ogóle antyk :D

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
‹‹ 1194 1195 1196 1197 1198 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ