Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
hahaha
ale sie usmialam Livka z tego smsa i kryska z tego Waszego Araba
kicham i kocia
xD
Livka, napewno Ci przejdzie, moze jakis minimalny zroscik był i go przepchneli, taraz czekac tylko na męzusia R i działac
ponoc przy znieczuleniu fajne rzeczy sie snia
nie snilo Ci sie nic??;p
dostane zawału z ta indukcjausyfiała jest non stop;/ drazni mnie to
-
Groszku nic mi się nie śniło, samo znieczulenie trwało 10 minut więc nie bardzo miało kiedy a poza tym to możliwe jest? Przecież mózg wyłączają to moze się wtedy coś śnić? No nie wiem, w każdym razie ja rozmawiałam z pielęgniarkami a po chwili byłam w łóżeczku pod kołderką już
-
hihi, no jak sa nawet krotkie znieczulenia do zabiegów, to rozne rzeczy widziałam i słyszałam
o jakis krasnoludkach....czy ktos swoj zyciorys opowiedział:p
a sen ponoc trwa bardzo krociotko, a nam sie wydaje ze caaaaała noc snimy
ale to dobrze, ze wszystko ok z Toba :)ze nic nie bolało, przetrwałas to i ze z mezem sie dogadałas hihi -
eeejjjjjjjjjjjjj wróciłąm od dentysty
jeszcze jedna wizyta i paszcza jak nowa
dentysta 70 latwydląda jak 55. Spoko koleś naprawde, pożartował, dał znieczulenie , moj mały ubytek okazał sie niezłym ubytem
ale dało radę
pierwsza wizyta na której nie mdlałam z bólu ... byłam u niego pierwszy raz .
Livka super, że jesteś drożnato to teraz do dzieła
-
Jestem drożna
Jak cholera
Właśnie, ja też do dentysty muszę iść. Nie znam tutaj żadnego a co do dentystów jestem wymagajaca bardzo ale R. ma jakąs dobra babkę ponoć co mu zęby leczy więc chyba zaryzykuję i w październiku pójdęMam dwie dziurki bo plomby mi wypadły to trzeba zalepić znowu
-
Monia, ja tez jestem woj slaskie
dobrze, ze zabek naprawiony:) i za niedługo cała reszta;) przed ciaza bedzie jak znalazłpatrz jaki koles zakonserwowany:P ze wyglada na takiego młodzieńca;) dzielna jestes;)
ja mam poki co dobre;p zobaczymy co sie pozniej bedzie działo;p
moj malz jest niezły u dentysty;p naciaga gohaha, musialam mu głupiego jasia przed serwowac, bo by nie poszedł
w miedzyczasie zajada tik taki rozkawalone na drobne czesci i jeszcze gaz rozweselajacy mu podaja, mowi ze jesli o to chodzi, to poleca gaz, fajnie jest i odjazd;D nic nie czuje i nie boli
mowi ze do porodu napewno super;D
no to tez w tym miesiacu z nim musze isc, znowu bede z nim w gabinecie siedziec:P hihi, niczym z małym dzieciątkiem ;p no ale jak trzeba;)
wlasnie, trzeba dbac o te zabki, zeby gebisu za pare lat nie nosic:PXxMoniaXx lubi tę wiadomość
-
Livka, nawet nie wiesz co mowiłas
ale przynajmniej moze troszke komus humorek poprawiłas
jestes drozna i otwarta na plemniki w szczególności Twoja macica i jajeczka
starłam wlasnie ziemniaki na placki i myslałam, ze ducha wyzione przy tym:P pozdzierane palce i paznokcieprzynajmniej bedzie urozmaicone danie
hihii
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2014, 15:29
-
XxMoniaXx wrote:Mizzelko pytałaś skąd jestem
woj. śląskie
ja pogranicze mazowsza i warminsko-mazurskieto aż taki zasięg mają zespoły
szok
dobrze że z denstystą wszystko ok, ja parę lat szukałam dobrego, co ogarnął moją paszczę i chociaż raz w życiu sie nie bałam iść na wizytę.. szok.
-
Groszku, koleżanka rodziła z tym gazem. Pierwsze rodziła całkiem na żywca, drugie z gazem i mówi, że nie czuła różnicy. Bolało tak samo, tylko ona miała na wszystko zlewkę. Nawet na parcie i nie poleca gazu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2014, 15:33
-
nick nieaktualny
-
Ja rodziłam z Dolarganem i było super
Tzn jak mi go podali to byłam w 7 niebie
Groszku kurcze ale mi teraz powiedziałaśTo już wiem czemu pielęgniarki tak się do mnie uśmiechały później
Ale dziewczyna co po mnie miała zabieg nic nie mówiła... Nasłuchiwałam bo chciałam wiedzieć czy komentują coś między sobą ale cisza była
-
Livia aleee ooo sooo choooodzi?
już to sobie wyobrażam
Dolargan? co to?
Marto i co lepiej troszkę? grzejcie tyłki, a pro po może wypróbujecie sposób kolegiwódka z pieprzem i dwie kołdry do spania, wygrzać się i wypocić chorobę
na niego zawsze działało