X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • kryśka Ekspertka

Wysłany: 16 września 2014, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pewnie tak :D choć pewnie nie raz tak jest jak się jakieś słówko przekręci z angielskiego czy innego :D

fdf360f2c6116cc4388652c04f61f3a0.png
    co8pxgdslt0a9763.png
  • Groszek Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahaha
    ale sie usmialam Livka z tego smsa i kryska z tego Waszego Araba :D
    kicham i kocia :D

xD

Livka, napewno Ci przejdzie, moze jakis minimalny zroscik był i go przepchneli, taraz czekac tylko na męzusia R i działac :)

ponoc przy znieczuleniu fajne rzeczy sie snia :D
    nie snilo Ci sie nic??;p

dostane zawału z ta indukcja :P usyfiała jest non stop;/ drazni mnie to :P

relge6yd309xm1zq.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Groszku nic mi się nie śniło, samo znieczulenie trwało 10 minut więc nie bardzo miało kiedy a poza tym to możliwe jest? Przecież mózg wyłączają to moze się wtedy coś śnić? No nie wiem, w każdym razie ja rozmawiałam z pielęgniarkami a po chwili byłam w łóżeczku pod kołderką już :D

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • Groszek Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hihi, no jak sa nawet krotkie znieczulenia do zabiegów, to rozne rzeczy widziałam i słyszałam :P o jakis krasnoludkach....czy ktos swoj zyciorys opowiedział:p
    a sen ponoc trwa bardzo krociotko, a nam sie wydaje ze caaaaała noc snimy :O

ale to dobrze, ze wszystko ok z Toba :)ze nic nie bolało, przetrwałas to i ze z mezem sie dogadałas hihi :P

relge6yd309xm1zq.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najważniejsze, że dogadałam się z mężem tzn że on zrozumiał co ja próbowałam mu przekazac :D

No to mi nic się nie śniło :( Ale chętnie poszłabym raz jeszcze, na samo znieczulenie :P

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój jak miał znieczulenie to opowiadali,że ludzie normalnie adresy, numery kont itp. podają :P ale tak samo jak Ty, pamięta jak gadali i jak się obudził :P

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To może ja coś mówiłam a nie wiem? k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,005_sU_orig.gif

mizzelka, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eeejjjjjjjjjjjjj wróciłąm od dentysty :D
    jeszcze jedna wizyta i paszcza jak nowa :D
    dentysta 70 lat :) wydląda jak 55. Spoko koleś naprawde, pożartował, dał znieczulenie , moj mały ubytek okazał sie niezłym ubytem :O ale dało radę :)
    pierwsza wizyta na której nie mdlałam z bólu ... byłam u niego pierwszy raz .

Livka super, że jesteś drożna :) to to teraz do dzieła :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mizzelko pytałaś skąd jestem :)
    woj. śląskie :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weszłam z ciekawości na pocztę , jeszcze wyników nie mam- ale ponoć najpóźniej do 17 mają być.

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem drożna :D Jak cholera :D

Właśnie, ja też do dentysty muszę iść. Nie znam tutaj żadnego a co do dentystów jestem wymagajaca bardzo ale R. ma jakąs dobra babkę ponoć co mu zęby leczy więc chyba zaryzykuję i w październiku pójdę ;-) Mam dwie dziurki bo plomby mi wypadły to trzeba zalepić znowu :D

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • Groszek Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia, ja tez jestem woj slaskie :D :D :D

dobrze, ze zabek naprawiony:) i za niedługo cała reszta;) przed ciaza bedzie jak znalazł :) patrz jaki koles zakonserwowany:P ze wyglada na takiego młodzieńca;) dzielna jestes;)
    ja mam poki co dobre;p zobaczymy co sie pozniej bedzie działo;p

moj malz jest niezły u dentysty;p naciaga go :P haha, musialam mu głupiego jasia przed serwowac, bo by nie poszedł :P w miedzyczasie zajada tik taki rozkawalone na drobne czesci i jeszcze gaz rozweselajacy mu podaja, mowi ze jesli o to chodzi, to poleca gaz, fajnie jest i odjazd;D nic nie czuje i nie boli :) mowi ze do porodu napewno super;D
    no to tez w tym miesiacu z nim musze isc, znowu bede z nim w gabinecie siedziec:P hihi, niczym z małym dzieciątkiem ;p no ale jak trzeba;)

wlasnie, trzeba dbac o te zabki, zeby gebisu za pare lat nie nosic:P

XxMoniaXx lubi tę wiadomość

relge6yd309xm1zq.png
  • Groszek Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Livka, nawet nie wiesz co mowiłas :D ale przynajmniej moze troszke komus humorek poprawiłas :D

jestes drozna i otwarta na plemniki w szczególności Twoja macica i jajeczka :) :D

starłam wlasnie ziemniaki na placki i myslałam, ze ducha wyzione przy tym:P pozdzierane palce i paznokcie :D przynajmniej bedzie urozmaicone danie :P hihii

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2014, 15:29

relge6yd309xm1zq.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    Mizzelko pytałaś skąd jestem :)
    woj. śląskie :)
    o cholera to daleko :D
    ja pogranicze mazowsza i warminsko-mazurskie :P to aż taki zasięg mają zespoły :D szok :)

dobrze że z denstystą wszystko ok, ja parę lat szukałam dobrego, co ogarnął moją paszczę i chociaż raz w życiu sie nie bałam iść na wizytę.. szok.

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • Złota Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Groszku, koleżanka rodziła z tym gazem. Pierwsze rodziła całkiem na żywca, drugie z gazem i mówi, że nie czuła różnicy. Bolało tak samo, tylko ona miała na wszystko zlewkę. Nawet na parcie i nie poleca gazu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2014, 15:33

dfe327de15eec3b7764af72f3785c2ef.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Groszku przyzwyczaisz się do tej indukcji :) ja teraz sobie nie wyobrażam inaczej.. :) a duże masz "palniki" bo ja 18 i 14... ale biorę spokojnie patelkę 24 i daje sobie radę :)

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Złota w sumie racja, u mnie to jakiś jest gaz uśmierzający ale nie wiem cholera czy to chodzi o to samo :D
    jakieś ćwiczenia można sobie domówić i masaż itp :D kurde odkładam kasę i wszystkiego próbuje po kolei ;D :D :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2014, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem :)
    po obiadku już, P. gra w jakąś grę on-line a ja leżę i nie wiem, czy zaraz nie zasnę hahaha :D

• livia30 Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja rodziłam z Dolarganem i było super :D Tzn jak mi go podali to byłam w 7 niebie :D

Groszku kurcze ale mi teraz powiedziałaś :D To już wiem czemu pielęgniarki tak się do mnie uśmiechały później :P Ale dziewczyna co po mnie miała zabieg nic nie mówiła... Nasłuchiwałam bo chciałam wiedzieć czy komentują coś między sobą ale cisza była :D

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 16 września 2014, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Livia aleee ooo sooo choooodzi? :D już to sobie wyobrażam :D

Dolargan? co to? :)

Marto i co lepiej troszkę? grzejcie tyłki, a pro po może wypróbujecie sposób kolegi :D wódka z pieprzem i dwie kołdry do spania, wygrzać się i wypocić chorobę :D na niego zawsze działało :D

‹‹ 1192 1193 1194 1195 1196 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ