Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
mizzelka wrote:Groszku ja na początku biorę 6 np jak coś smażę, i czekam, albo 9 od razu i za jakąś chwilę 6... a ja znow sobie nie wobrazam innej kuchni
przyzwyczaisz się
Ładny brzunio
ooo co do indukcji, to ja daję na rozgrzanie 9 a później stopniowo zmniejszamdla mnie indukcja jest najlepsza i nie wyobrażam już sobie zwykłej kuchenki która strasznie długo wszystko grzeje a tu raz dwa i już
-
dzieki Mizzelcia, moze cos poskutkuje;) nigdy nie za wiele porad
mam nadzieje, ze sie przyzwyczaje...bo tesknie za gazem:P
kurcze w szoku jestem Przedszkolanko, zazwyczaj jak sie zapłaci chyb 5 zł mocz kosztuje, to robia bez skierowania, co za bałwany...chyba, ze tam nie robia prywatnie, gdzie zaniosłaś....
poki co mnie nic nie boli, obudziłam sie znowu w nocy o 3
i wypiłam chyba z litr wody :p tak mnie suszyło
mam ostra bezsennosc;p no ale radze sobie jakos;p nie spie potem tak do 5.30 a potem jak padne to budze sie nieprzytomna...ehh;p
brzunio malusi, rosnie sobie po troszku ale w ubrankach juz widac,juz na ulicy patrza, co to za "szesnastka" jest w ciazyhihihih.... no tak dzieciak ktory ma 26 lat
ubranka do tej pory wszystkkie takie dopasowane nosiłam i mama po mnie jedzie;p ze mam sie tak obcisle nie ubierac...
-
nick nieaktualny
-
no właśnie ja w mojej przychodni robiłam i widocznie za opłatą nie robią... bez sensu bo i tak to zawożą tam gdzie robiłam wszystkie badania i bety i z tego laboratorium do Wrocka zawożą... no trudno,te paski kupię jutro i zobaczymy
Groszku, zobaczysz jak później będziesz na gazówkę wyzywaćjaka jest wolna
a z brzuchem mam tak samo, tylko na mnie w szpitalu mówili że ja 13tka wpadłamGroszek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jak tylko się obudziłam ze znieczulenia napisałam szybko maila do R. z telefonu żeby sie nie denerwował. Teraz go czytam i zastanawiam się jakim cudem on zrozumiał co pisze
"Obudzilam sie! Ale czad to znieczulenirTroche slsbs jestem ti sir
zdrzemne.Di 2 godz mnie beds tdzynsm.Pizniej wizyta u kekarza ale jak tylko
itworzykan oczy zapytalam jak-ponoc dobrze ale wsztstki lekadz mi
powie.Kicham Cie.Leze pod kroplowlka.Atmisfera byla super! Ale podbrzusze
boli trochePozniej zadzeon, ok 12 :* "
No nie mogę, że też tak humor mi poprawi to badanie
Groszku, brzusio ślicznyprzedszkolanka:), mizzelka, Groszek, sury_cat lubią tę wiadomość
-
No nie chciałam żeby się denerwował bo wiedziałam, ze jak an szpilkach siedzi na tym statku... Małą rozpierduchę zrobiłam jak po telefon sięgałam ale przybiegła pielęgniarka i powiedziałam jej (albo posepleniłam), że musze do męża napisac bo zawału dostanie zaraz
To podała mi telefon z mojej torebki
No ale 30 minut i byłam już rześka
Ciekawe tylko jak długo będe teraz krwawić bo jeszcze plamię i to dośc sporo
-
A najlepsze, że szybko wytrzeźwienie nachodzi
Nie pamiętam kiedy odpłynęłam nawet, myślalam, ze to czuć jak sie oczy zamyka chociaż a tu bach - rozmawiamy, smiejemy sie i nagle juz po wszystkim
Ale po mnie jeszcze jedna dziewczyna miała zabieg a na byłam w sali naprzeciwko z otwartymi drzwiami to slyszałam wszystkoI rozwiazała sie zagadka jak znalazłam sie na łóżku