Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Bry. Wstałam
Temperatura poranna 36.02, czyli spadek. Test negatywny, więc fasolki nie ma już na 100%. Dzisiaj powinnam dostać @, więc czekam na nią. Mam nadzieję, że długo się nie spóźni, bo wtedy się okaże, że mam kolejny jakiś problem"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Ale powiem ci, że ostatnio w kościele mnie oświeciło
Postanowiłam, że w tym miesiącu wrzucam na luz
Nie patrzę na temp, śluz, nawet na płodne dni (i tak mam masakra rozregulowany cykl więc nie mam pojęcia kiedy płodne miałyby być)
Po prostu inaczej do tego podejdę - będę serduchować z moim M kiedy bedziemy mieli ochotę
Taki miesiąc testowy, co ma być to będzieprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyslodka100 wrote:KotkaPsotka, oczekująca jak tam?? Mam nadzieje, że @ nie przyszła Testowałyście??
Młoda.Mama jak się czujesz przed testowaniem?
Przedszkolanka może umieściłabyś te listę na pierwszej stronie?? Było by łatwiej ją znależć
Witam kobietki
Ja niestety juz w niedziele @ dostałam 2 dni wczesniej
Dzisiaj to juz koncówka @.
Miłego dzionka -
nick nieaktualny
-
slodka100 wrote:Another hmmm pewnie na każdego działa co innego
Tylko wiem co czujesz bo póki @ nie ma zawsze jest nadzieja, a masz objawy @?"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Bry
Ja już dawno na nogach ale musiałam "popracować" nad moim R. coś biedny dalej się stresuje mimo, że już co mieliśmy zrobić to zrobiliśmy. Za duży stres i teraz się zamartwia ehh przez to jakoś sama też tracę nadzieję, na to że się mogło udać Może na wyjeździe mu przejdzie (jutro lecimy) Oby...