Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Another a słyszałaś,że kwiecień jest Twój? bociany plotkują
livia, odpocznijcie oboje na wyjeździe
Słodka dziękuję,chciałabym ale mam bóle już na @. Ale podoba mi się Twój pomysł
oczekująca bo Ty z Another będziesz , bo w końcu sama bidulka nie może mieć grudniowego bobasa
Aszkaaszka, Groszek, slodka100 lubią tę wiadomość
-
Dziewczęta Wy chyba spać nie możecie a ja to chyba mam jakąś spiączke hihihi wczoraj o 19 położyłam sie do łozka i kimka do 21
poźniej troche pogadaliśmy z moim R, zjedliśmy bigosik i do wyrka i dziś znów ledow zyje...-SPAC!!!!!!!!!!!!!!
a tak wogole to powiem Wam , ze wczoraj na prawej piersi zauwazyłam takie zyły, pajączki nie wiem jak to nazwać, w każdym razie moj R też to zauwazył i mówi " cycek CI sie jakiś zylasty zrobił"..heheheheh i kurde od wczoraj tak mi nie dobrze ze szok!!!!
ehhhhhhhh
chce już do domku!!!!
Groszku CIesze sie ze wszystko wraca do dnormy, ale pamietaj badz czujna!!! nie daj sie słodkim słowkom!
jak tam Dziewczeta?
Wszystkie sie wczoraj przytulały..?
ja jakoś wogóle nie miałam ochoty, wiec poszliśmy w kimke!!
Buziaki dla WAs Kochane! :*:*:*aszka, Groszek lubią tę wiadomość
-
cześć Rudasku ja też taki leń ostatnio
A Ty może jakiś test byś zrobiła jak te żyłki masz i mdłości ;>
Od kiedy wstałam to strasznie mi po prawej stronie pod żebrami pulsuje, miała któraś tak kiedyś? podobne uczucie jak magnezu brakuje i oko drga...Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2014, 11:06
-
wiesz co Kochana, jakos uciekam od testu ale za tydz powinnam dostać @, poczekam...kurde nie wiem czy sobie wmawiam czy co ale mam wrazenie ze pojawiła mi sie taka kreska do pępka...dziś zapytam mojego czy tez to widzi...bo wczoraj te zyły zauważyl od razu!!
a co do lenia to jestem straszliwy..non stop spać mi sie chce!!! -
Rudasek wrote:wiesz co Kochana, jakos uciekam od testu ale za tydz powinnam dostać @, poczekam...kurde nie wiem czy sobie wmawiam czy co ale mam wrazenie ze pojawiła mi sie taka kreska do pępka...dziś zapytam mojego czy tez to widzi...bo wczoraj te zyły zauważyl od razu!!
a co do lenia to jestem straszliwy..non stop spać mi sie chce!!!
ja mam tak samo ;p
wiesz co ta linia z tego co wiem to pojawia się dużo później ja za to wmawiam sobie ciągle w brzuchu dziwne uczucie i bolące sutki -
no właśnie wiem ze ta linia to później ale mam takie wrażenie, ze mam
ale pewnie to moje zwidy jakies
mnie cycki strasznie bola, do tego stopnia ze moj R wczoraj chcial mnie pomisiac baaaaaaaardzo delikatnie i mnie bolało...jak ide to czuje , ze mnie bola
zobaczymy co bedzie tak od 3-5 dni
bo powinny sie pojawić objawy @Groszek lubi tę wiadomość
-
a ja sama nie wiem, mam wrażenie, ze jakieś mam inny samopoczucie niż zwykle..jakoś sie poce w nocy, gorąco mi...jakbym grype miała czy cos...
nie wiem sama...Groszek lubi tę wiadomość
-
ja mam to samo Przedszkolanka
też mam zimne stopy a tak na prawde nogi juz od kolan! jakbym w lodzie trzymała, a znów wypieki na twarzy mam
nie wiem juz o co kaman w tym wszystkim!!!
Groszku, w miare wyspane, choć ja jestem spioch i mogłabym przespać cały dzien
wstać, zjeśc i znów iść w kimke :Dprzedszkolanka:), Groszek lubią tę wiadomość
-
chyba mnie coś łapie bo mam coś pod katar i troche gardło mnie ściska ciekawe od czego... w styczniu byłam chora, no bez jaj nigdy mnie tak nie łapało... a jutro jedziemy...;/
beda bobasy Bożonarodzeniowe w sam raz pod choinke
Witaj Gwiazdeczko
Słodka, faktycznie dawno Cie nie widziałam tutaj
Livia, to tez macie pakowanko pewnie ja wieczorem sie zabiore, jak małż przyjedzie po mnie łaskawie po pracy ;p dzwoni i głosikiem milutkim rozmawia ;p oj ja mu dam popalić skończyły sie ich wakacje w domu
Rudasek, przedszkolanka- widze pozytywne objawyWiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2014, 11:27
slodka100 lubi tę wiadomość
-
Mysle ze jeszcze tu bede dzisiaj
i tam na miejscu jest tez wifi wiec bede wchodzic na owu nie zostawie Was
najgorzej jak wroce do pracy (dobrze ze jest pakiet internetowy w telefonie;) )
przeciez juz jestem uzalezniona
No wlasnie, jakies chorobska wiszą w powietrzu chyba;/ oby nas nie porozkładałoprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
ja sie trzymam póki co i mam nadzieje, ze mnie nie złamie :D
a ja poproszę o inne objawy, byleby nie grypa!!
Groszku, zobaczymy co nam z tego wyjdzie, jakby sie nam udało to bedziemy szły łeb w łeb z Przedszkolnka :Dprzedszkolanka:), Groszek lubią tę wiadomość