Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
no własnie, strasznie wczesnie te objawy na @
co to spotkania to jestem za morzem...uwielbiam pomimo tego ze nigdy nie moge
trafic na pogodę
co do zyłek to ja mam na prawej, i nie wiem o co chodzi,wczoraj zauwazyłam
a u mnie na obiadek pomidorowa ze swiderkami i bigosik!!! nagotowałam w sobote cały gar, bedziemy jeszcze tydzien jeść -
nick nieaktualny
-
mm Twoje też brzmi apetycznie
No po owu zawsze mnie cycki przy dotykaniu bolały i brzuch jak na @, ale nie cały czas tylko kilka razy dziennie... no i apetyt się zwiększa przed @
Cześć śpiochu jak tempka dzisiaj?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2014, 12:45
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
słodka ja też nie pracuję a jeszcze mam 2 chrzciny ( mąż chrzestny) 2 komunie i 2 wesela więc wydatki są ale jak mąż założy swój biznes to wszystkie po kolei odwiedzę Chociaż może na wakacjach wyciągnę go do Krakowa
Przedszkolanko a no poszła niewiele ale poszła. Myślisz że była owu??
Landrynko szkoda ale co zrobisz jak taaaaakie wydatki a no i do tych imprez remont w domku. -
ja moge nad morze lub do Krakowa, ja bardzo chetna jestem moge sie poswiecic hih fajnie by bylo
ja bede miec placki ziemniaczane ktore chodza za mna od 3 tygodni hihi :D:D:D a mój małż nie lubi wiec nie robie a dzis sama to sobie zjem
jestem przerazona !!! krym juz jest w Rosji !!!!!! to jest chore;/ bedzie jakas wojna !! ( biedni ludzie.... -
przedszkolanka:) wrote:Potforku myślę że tak jak jutro i pojutrze urośnie to powinno zaznaczyć owu, ja tak miałam
ja w maju mam komunię a w kwietniu urodziny mamy, siostry i męża
Ja mam pewnie za tydzień chrzciny u brata synka chrzci (2 lata) i córcie 4 miesiące i tego 2 latka mąż ma trzymać
Przedszkolanko kiedy byś nie robiła wyjdzie pozytywny;)przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
przedszkolanka daj sobie spokój z tymi testami :d pprzytulaj sie jak najczesciej i tyle...
mnie to sie nie chce bawić w takie rzeczy bo i tak oszukuja...
stawiam na nature i swoje wyczucieLandryneczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRudasek wrote:przedszkolanka daj sobie spokój z tymi testami :d pprzytulaj sie jak najczesciej i tyle...
mnie to sie nie chce bawić w takie rzeczy bo i tak oszukuja...
stawiam na nature i swoje wyczucieRudasek lubi tę wiadomość
-
zrobię w weekend jak będzie plus to w pon beta a jak negatyw to @ jak nic
ja teraz robiłam żeby niby poznać ciało, ale okazało się że wszystko co mi tu wyszło to sama po obserwacji wiedziałam (nawet owu idealnie) tylko testy nie tak
Same chyba wiemy najlepiej jak nasze ciało się zachowuje
co do serduszkowania to mi też mega się nie chce