Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Groszku ja wogole odradzam gripex, po nim często sa omdlenia itd...
co do ovulacji to mi w sobote Pani GIn pwoiedziała, ze powinno sie kochać przed ovulkaGroszek lubi tę wiadomość
-
dzieki Landryneczka, w sumie tak było... tylko nie wiem czy nie były zolnierzyki za słabe bo juz po miesiaczce zaczelismy, czyli w 4 dc, oczywiscie z przerwami.
Zobaczymy co przyniosa najblizsze dni... narazie na spokojnie.
Teraz w razie czego strułam moje jajeczko ta iloscia wit C
A jak Ty sie czujesz Landrynka?? -
wiesz co Kochana, daje rade...ale mam dziwne samopoczucie ! strasznie mi sie spać chce! chce już do domku a tu jeszcze 2h pracy przede mna!!!
Mój Dziubas idzie dzis na trening wiec szybko wezme kąpiel, upieke ciasteczka ze szpinakiem i pojde w kimke :D wyśpie sie zanim wróci
Mam straszna ochote na frytki!!! -
Jestem ponownie Wróciłam z zakupów i muszę na szybko zaraz dom ogarnąć. Ale dziwnie się czuję, podbrzusze mnie boli jak na okres, Przedszkolanko chyba udzieliło mi się od Ciebie i cycki mnie pobolewają... bezsensu
przedszkolanka:), Groszek lubią tę wiadomość
-
a czemu w dniu owulki nie powinno się serduszkować?
Groszku, lepiej stopniowo niż taką uderzeniową :*
Rudasku to ja mam tak samo jak Ty
livia też tak mam
klara my razem testujemy
lecę rybkę postawićWiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2014, 15:18
-
klara22 kurde ja mam to samo z trądzikiem na brodzie!!! wczoraj mnie szlak trafił przed lustrem..pojawiły mi sie wielkie syfy a ja nawet w okres nie mam, jak mi wyjdzie jeden góra dwa to świeto...
Nawet mój R zauwazył wczoraj i sie ze mnie smiał , ze mi broda obrodziła
masakra....
to też może byc objaw ?!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2014, 15:21
-
no u mnie tak samo...zreszta mi o ile wyjdzie to w dzien okresu albo dzien wczesniej a nie tydzien!!! a tak na prawde dłuzej bo mnie juz zaatakowało w sobote i sie wyciskałam przed lustrem..az piling robiłam zeby to usunąć!!!
ehhhhhhhhhh -
no to wariować to ja zaczęłam... ogólnie mam małe cycki(no dobra,nie mam w ogóle) a teraz jakby sutki mam spuchnięte i wielkie nigdy nie bolały a teraz... nie nakręcam się bo za szybko ale dziwne muszę mojemu dzisiaj do oceny pokazać
livia30 lubi tę wiadomość