Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
pokaż pokaż On CI prawde powie!!!
Mój wczoraj te zyłki od razu zauważył i pytał co to itd....ze nie wspomne o tym, ze pyta czy może dotknąc bo wie, ze ostatnio non stop mnie boląprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGroszek wrote:dzieki Landryneczka, w sumie tak było... tylko nie wiem czy nie były zolnierzyki za słabe bo juz po miesiaczce zaczelismy, czyli w 4 dc, oczywiscie z przerwami.
Zobaczymy co przyniosa najblizsze dni... narazie na spokojnie.
Teraz w razie czego strułam moje jajeczko ta iloscia wit C
A jak Ty sie czujesz Landrynka??
Najlepiej się kochać co dwa dni ale bliżej owulacji właśnie ja bym proponowała żeby właśnie 2-3dni przed owulką i dzień po ( w ostatecznosci w owulkę ) i dzień po owulacji .
Ja tak sobie dołka mam ;/ -
nick nieaktualny
-
Rudasek wrote:no u mnie tak samo...zreszta mi o ile wyjdzie to w dzien okresu albo dzien wczesniej a nie tydzien!!! a tak na prawde dłuzej bo mnie juz zaatakowało w sobote i sie wyciskałam przed lustrem..az piling robiłam zeby to usunąć!!!
ehhhhhhhhhh
Mnie dziewczyny dla odmiany obsypało całe plecy, wyglądałam jakby mnie coś pogryzło, myślałam ze alergia nawet wapno piłam, a to sie dzieciaczek gnieździl -
nick nieaktualnyslodka100 wrote:Ojj pewnie fasolinka chce sie ukazać na wiosnę na następny cykl
Może sie dopiszesz na nastepne testowanie?
Na razie nie myśle o kolejnym testowaniu, próbuje się troszkę wyluzować na ten cykl. Zobaczymy czy się uda
A teraz próbuje nadrobic to co naprodukowałyście dużo tego się zrobiło od rana
-
nick nieaktualny
-
niecierpliwa21 wrote:Mnie dziewczyny dla odmiany obsypało całe plecy, wyglądałam jakby mnie coś pogryzło, myślałam ze alergia nawet wapno piłam, a to sie dzieciaczek gnieździl
ja na pleckach nie zauwazyłam ale z ciekawośći zobacze jak bede w domku!
natomiast broda masakra, wyglądam jaki nastolatka z trądzikiem! a zazwyczaj koleznki mi zazdrościły, ze mam buzie jak pupcia niemowlaka:D
a tu buuuumm....takie rzeczy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rudasek wrote:ja na pleckach nie zauwazyłam ale z ciekawośći zobacze jak bede w domku!
natomiast broda masakra, wyglądam jaki nastolatka z trądzikiem! a zazwyczaj koleznki mi zazdrościły, ze mam buzie jak pupcia niemowlaka:D
a tu buuuumm....takie rzeczy
Kochana moze to reakcja organizmu na hormon ktory maluszek zaczyna w Tobie produkować !
Jak nigdy nie mialas to jest to calkiem prawdopodobneja to juz do dermatologa chcialam isc.
-
Ja już nie wierzę w żadne objawy, za każdym razem mam "jakiś" objaw, za każdym razem wydaje mi się, że to już na 100% ciąża, a później jest rozczarowanie. Powiększone piersi już były, kreska od pępka w dół też (teraz twierdzę, że urojona), ale wtedy była, bóle brzucha, jajników i takie tam podobne. Najważniejsza jest cierpliwość, trzeba odczekać min. tydz.od spodziewanego okresu i zrobić test. Ja zawsze boje się zrobić test, zwlekam z tym jak najdłużej się da. Czasami dobrze jest żyć nadzieją. Na pewno lepiej niż rozczarowaniem. Eh...
-
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:Sandra uwielbiam latino
szkoda że mój tańczyć nie lubi
a co się dzieje?
I czemu w owu nie można?
klara ale mi sutki nie cycki właśnie haha
Wy się tu zbieracie a ja zaraz muszę iśća ja street dance więc teraz postanowiliśmy coś dla nas dwojga
boje się że bd musiała coś na wywołanie dostać
można w owu tylko gin doradzała żeby przed dlatego że plemniki muszą przetrwać drogę więc lepiej przed ale w owu teżWiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2014, 15:57
Groszek lubi tę wiadomość
-
ja sie tez nie nakrecam i testów nie robie itd...tylko widze objawy inne niż na @..tym bardziej, ze do niego jeszcze tydzien!!
ale w sumie wiosna, wszystko sie budzi do zycia, moze organizmy tez!!!
zobaczymy co bedzie za tydzien!!!przedszkolanka:), aszka lubią tę wiadomość