Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
I bedziemy siedziec 50 ludzi w jednej klitce !
ale powiem Wam, ze swiat sie taki podły stał. Ludzie dla ludzi wilkiem, wiec co z tego dobego moze wyniknąć?
Stworzymy panstwo podziemne oj juz ja bede dzialac i niech mi coś każa ruscy zrobić, to predzej mnie zabiją niż coś wykonam !
(ale sie napalam:P)aszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mam nadzieje, ze jednak UE oraz USA jakos odpowiedza na ten konflikt i zajma odpowiednie stanowisko i obejdzie sie bez rozlewu krwi.
Dobra, juz kończe z tym bo wpadłam w faze
mój znak zodiaku mówi za siebie: waga- precz z niesprawiedliwoscia !
co tam Aszka u Ciebie?
(masz racje, z facetami bedzie bezpieczniej )Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2014, 18:41
-
nick nieaktualny
-
Mam nadzieje Sylwiasta, ale brzmi to nieciekawie... słuchałam oredzia putina, brzmiało groznie. Mowil ogolnikami ale to jednak jest cos a'la A. Hitler! Wział sobie czesc innego państwa, a wszyscy go prosili zeby dał sobie spokoj. jego zdaniem on "ratuje" Ukraine. Oj jaki on "dobry" !
-
nick nieaktualnyGroszek ja wróciłam z pracy miałam na popłudnie, w sumie mam rozne godziny i to mi pasuje. Zjadłam obiad, mezus zrobił wszystko odhaczyłam co miałam zrobic i czekam piątku
Ja też słuchałam na poczatku info Rosji, taka prawda ze Putin chce zagrabic mniejsze panstwa, jak Mołdawia , Ukraina, jezeli go nie zatrzymaja to roznie moze byc, nieciekawie dla Polski. Ale nie ma co panikowac, ja sie pocieszam ze jak nas ewentualnie stukna to raczej bedzie to duzy mach i nic nie poczujeGroszek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Groszek wrote:Anhe, jakiego psiaka macie?
Nic nie bede rozbierać, pojde piechota do Niemiec, a co !
I niech mnie zastrzela ze cos takiego pisze na forum ! Biedna Ukraina, sfałszowane głosowanie ! Zastraszeni ludzie mowie stanowczo: NIE !!
a kiedyś Putina lubiłam, to farbowany lis!! Niech go ktos sprzatnie jak Kadaffiego ;]
Ja od jakiegoś czasu się zastanawiam, czy nie można po prostu wynająć płatnego zabójcy? Sama chętnie bym to zrobiła, gdybym miała hajsik.
A psiaka mam kundla po rodowodowej spanielce, ale ze spaniela to ma tylko spojrzenie, spryt i długie uszy (ale sierść krótka)...Groszek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tez sie Anhe zastanawiam
szkoda ze podczas podpisywania tego traktatu tego ktos nie zrobił, dziwie sie...
ja bym tak zrobila a potem siebie sama bym strzeliła w łeb, bo do łagrów nie pójde. Ni chu.. chu... I chcialabym zeby jakby przyszło co do czego, to strzał w łeb dla mnie i to tak skutecznie, zeby sie człowiek nie meczył
oo..to musi być słodki psiak ja uwielbiam kazde stworzonka
Aszka- widze ze mamy podobne polityczne zdanie hihi, ja wczesniej sie nie interesowałam, dawno tv nie ogladałam bo praca i dom;/ no a teraz troche wolnego wiec mam czas do nadrobienia;)
czekam na mojego i juz dosc pozno a jego dalej nie ma nie wiem gdzie sie podziewa... pewnie znowu po nocy sie bedziemy pakować ale powiem Wam ze ypoczełam przez te kilka dni sama psyczicznie i fizycznie byle bym sie do tego luksusu za bardzo nie przyzwyczaiła -
nick nieaktualny
-
Landryneczka, baw sie dobrze
Sylwiasta, moze masz racje... ale cos po swojemu sobie probujemy odczytac, nie mozemy sie dac:) mam nadzieje ze nikt nas nie "rozbierze", a nie zdziwilabym sie gdyby Rosja maczała palce w naszej katastrofie teraz;/ po tym wszystkim co widze... bo wtedy to uwazałam za bzdury
Anhe, testuj bedizemy oczekiwać tutaj na wynik i kibicować gorącoAnhe lubi tę wiadomość
-
wróciłam po dwugodzinnym spacerku z mamusią
tyle wątków,że nie wiem na co odpisać
Anhe testuj, testuj
Landryneczko miłych plotek pewnie o północy się tu spotkamy :PP
To możliwe że tempkę teraz mam niższą niż rano ?Groszek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej Dziewczynki
odnośnie filmików to popatrzcie na to
https://www.youtube.com/watch?v=4o-VplYrqBs
a ja olałam objawy choc patrzyłam i na cyckach nadal zyłki..i polazłam na solarke sie wygrzać
moj pojechał na trening wiec mam do 21.30 czas wolny....