Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
niecierpliwa21 wrote:A te żyłki na cycach twoje dobrze wróżą, mnie tez takie wylazly.
Trzymam kciuki, kiedy testujesz?
no włanie nigdy czegoś takiego nie miałam...wróciłam z pracy i specjalnie sie rozbierałam zeby zobaczyc czy sa i sa....prawa szczególnie cała w zyłach az brzydko wygląda
no nic..zobaczymy co bedzie
a byłam w sklepie po wedlinke a w tym samym markecie jest solarka wiec skoczyłam na 8 min...mam nadzieje, ze ew fasolce nie zaszkodziło...Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2014, 19:47
-
no oby oby...
byłabym bardzo happy a syfków to mam sporo, dziś przytuszowałam pudrem, a ze nie lubie tapety to az sie zle czuje...a teraz je przypaliłam "słoneczkiem"...
a co do cyców to też mnie bolą masakrycznie!..ehhhh
pije właśnie zimna cole z lodem, taka mialam ochote ze az mnie skrecało :D
a i upiekłam ciasteczka ze szpinakiem a drugie z czekolada chcecie ???
ps: pan za sciana męczy gitarę elektryczną...help!!!! -
no własnie, ja miałam ovu 10go czyli jestem 8 dni po....i syfy pojawiły sie jakos w niedziele...
a te zyły na cycach zauwazyłam wczoraj...
no nic, za tydzien powinnam dostac @ wiec jak nie przyjdzie albo jak sie spóźni to może cos jest na rzeczy... -
Ja nie chcialam sobie wkrecac objawow, ale piersi robily mi sie nabrzmiale z tym ze inaczej niz przed @. Nie tyle duzo wieksze, co bardziej ciezkie, o takiej zbitej konsystencji. No i te usyfione plecy tez chyba bylo objawem i to dosc wczesnym
Caly czas mam uczucie jakbym miala okres dostac, duzo sluzu taki jakis bialo-zolty -
no ja dopiero 4dpo, ale sutki mnie nigdy nie bolały... żyłkami ostatnio się nakręcałam, ale teraz też mam więc nie przejmuję się tym, tylko jajniki bolały tak mocniej jak nigdy no ale to za szybko na to wszystko a wysypuje mnie zawsze , zwłaszcza przed @ choć ostatnio ładna mam buźkę, no zobaczymy.. a śluz też mam tylko nie w jakiejś ogromnej ilości, trochę białego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2014, 20:04
-
wiesz co, ja tez sobie nie chce niczego wmawiać ale maj podobnie z cyckami, nie dość ze te zyły to jeszcze też mam takie ciezkie choć mam mały biust...i wczoraj moj R tak mnie macał i mówi "czekaj bo jakiegos dziwnego masz tego cycka"..mowil własnie o tym z zyłami...
ja jakoś boje sie sama badać piersi bo boje sie jakiegos guza itd wole o tym nie wiedziec, ale R wczoraj ewidentnie cos czuł innego...
no noc..zobacze!!!
a ja patrzyłam na plecy, póki co czyste ale za to broda zasyfiona na maxa!!!