Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tu czekam na Was z niecierpliwością, trzymam mocno kciuki! Z tego co pamietam to dopiero zaczelyscie staranka, nam juz pol roku stuknelo.
Ja i tak w tym wszystkim czuje palec Boży, 27 listopada 2013 moja ukochana prababcia (ona mnie wychowala, najblizsza osoba w rodzinie) trafila do szpitala i dwa dni pozniej zmarła, a ja bede rodzić 26 listopada 2014, jak to mówią "życie za życie" ... -
Rudasek wrote:ja na bieliźnie widze śluz ale nie jest go duzo i biały gęsty, szybko zasycha...ale nie jakoś duzo, nawet wkładki nie nosze...
ja tak samo. Ale podobno"zalewa"dopiero kilka dni przedWiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2014, 20:07
-
niecierpliwa21 wrote:Ja tu czekam na Was z niecierpliwością, trzymam mocno kciuki! Z tego co pamietam to dopiero zaczelyscie staranka, nam juz pol roku stuknelo.
Ja i tak w tym wszystkim czuje palec Boży, 27 listopada 2013 moja ukochana prababcia (ona mnie wychowala, najblizsza osoba w rodzinie) trafila do szpitala i dwa dni pozniej zmarła, a ja bede rodzić 26 listopada 2014, jak to mówią "życie za życie" ...
wiesz co my 4 podejscie...juz sie zaczynałam denerowować, wybrałam sie do gina w sobote po badania itd,,b o kiedys miałam tarczyce i mysle ze nadal moze z nia byc cos nie tak...
zobaczymy czy sie udało czy nie! bardzo bym chciała, zeby tak..a mój R to oszaleje z radosci
widziałyscie ta gadajaca dziewczynke w wannie?? -
Przedszkolanka mi odbija mi sie często, wczoraj mi sie przelewało w brzuchu i jak sie położyłam na boku to lewy mnie strasznie bolal, tak jakbym kolke miała i to w środku nocy dobra chiwle to trwało...
wiesz co, zgage miałam w weekend
Niecierpliwa u nas dopiero 30 stuka ale i tak juz jest czas bardzo chcemy i moze sie uda
a Ty ile masz latek ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2014, 20:15
-
Rudasek wrote:Przedszkolanka mi odbija mi sie często, wczoraj mi sie przelewało w brzuchu i jak sie położyłam na boku to lewy mnie strasznie bolal, tak jakbym kolke miała i to w środku nocy dobra chiwle to trwało...
wiesz co, zgage miałam w weekend
Niecierpliwa u nas dopiero 30 stuka ale i tak juz jest czas bardzo chcemy i moze sie uda
a Ty ile masz latek ?
ja tak samo miałam wczoraj,po lewej stronie jak się położyłam i odbija mi się od wczoraj... pewnie za dużo jem -
o to spora różnica wieku miedzy Wami :D
moj już 3 m-c je magnez z b6...a biegać specjalnie nie musi bo On sportowiec wiec rusza sie non stop
wiec myśle, ze jego zołnierzyki sa super zdrowe choć różnie to bywa, nie ma reguły
-
przedszkolanka:) wrote:ja tak samo miałam wczoraj,po lewej stronie jak się położyłam i odbija mi się od wczoraj... pewnie za dużo jem
ja też za duzo jem zdecydowanie
tym bardziej na noc..tak jak wczoraj..o 21 micha bigosu ehhhhhh
a dzis to samo, jeszcze popite bedzie cola..mega zdrowa żywność
wiesz co ja jeszcze dziś przyuważyłam takie minimalne skurcze macicy..tak mnie cos zakłuje i już... -
Rudasek wrote:ja też za duzo jem zdecydowanie
tym bardziej na noc..tak jak wczoraj..o 21 micha bigosu ehhhhhh
a dzis to samo, jeszcze popite bedzie cola..mega zdrowa żywność
wiesz co ja jeszcze dziś przyuważyłam takie minimalne skurcze macicy..tak mnie cos zakłuje i już...
ja staram się 5 posiłków, nie jadam słodyczy i smażonego,ale ciągle to orzechy to coś podjadam
ja właśnie nie potrafię odróżnić, wiem ze strasznie jajnik bolał z 15min. ten z którego prawdopodobnie owu było. nie potrafię opisać czy kłuje/szarpie/ boli -
dokładnie, 3 pokolenia...
ale co tam różnica wieku, ważne ze sie kochacie! ja nie uwazam tego za zaden problem
a ja nie wiem jak u mojego bo nie był sie badać, poki co ja byłam w sobote po jakies skierowania na badanka, i jak w tym m-cu nic nie wyjdzie to ja pojde pierwsza a pozniej R...ale dla niego to zaden problem wiec mysle ze w razie w...nie stchórzy
hihihi -
przedszkolanka:) wrote:ja staram się 5 posiłków, nie jadam słodyczy i smażonego,ale ciągle to orzechy to coś podjadam
ja właśnie nie potrafię odróżnić, wiem ze strasznie jajnik bolał z 15min. ten z którego prawdopodobnie owu było. nie potrafię opisać czy kłuje/szarpie/ boli
o to zdrowo sie odzywiasz :d ja zupełnie na to nie zwracam uwagi, moze dlatego ze nigdy nie mialam problemu z waga, odkad pamietam waże 54 kg przy 172cm wzrostu wiec nie musze szczegolnie dbac o diete wiec wciagam wszystko jak odkurzacz i nie patrze czy zdrowe czy nie..wczoraj np mialam ochote na hamburgera i po pracy oczywiscie poszlismy na taki dobry "obiadek" -
Rudasek wrote:o to zdrowo sie odzywiasz :d ja zupełnie na to nie zwracam uwagi, moze dlatego ze nigdy nie mialam problemu z waga, odkad pamietam waże 54 kg przy 172cm wzrostu wiec nie musze szczegolnie dbac o diete wiec wciagam wszystko jak odkurzacz i nie patrze czy zdrowe czy nie..wczoraj np mialam ochote na hamburgera i po pracy oczywiscie poszlismy na taki dobry "obiadek"
Ja 171cm i 54kg