Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
no to ja wciagam...mam w pracy 3 kanapki, napchane na full i przed wyjsciem jem 2 kanapki i jestem głodna, najgorsze ze o 14 te kanapki mi sie koncza i lece po cos nastepnego..teraz nosze ze soba kaszke i robie sobie w pracy bo nie moge dotrwac do 17 tej..a potem znów wciagam wszystko co znajde pod reka
komedia jakas!!!
ale gdzie CIe kłuje Niecierpliwa???
jajniki czy w macicy ? -
ja mała 155 i 43kg
ale my zaczęliśmy zdrowo z myślą o staraniach i ostatnio poszliśmy do mc donaldsa gdzie wcześniej ubóstwialiśmy i na siłę jedliśmy bo się odzwyczailiśmy! Aż nie wierzyłam
e to mi do pępka daleko.. wczoraj przez cały brzuch taka fala poszła jakby ktoś igła wzdłuż przejechał tylko.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2014, 20:34
-
niecierpliwa21 wrote:Kolo pępka
Jak tyle wciągasz i szczupła jestes to zrób TSH
zrobie, natomiast u nas to rodzinne, cała rodzina od strony mojej mamy to chuderlaki
zreszta moja mama tezw tamtym roku bylismy na takiej imprezie na 200 osob ii bylo kupe moich znajomych ktorzy mojej mamy nie znali. co drugi do mnie podchodzil i pytał o mame
mówia " tata Twoj jest a gdzie mama?"
a moja mama w sukieneczce, makijaż itd i robiła za moja siostre:D
wiec waga rodzinna, ale tsh zrobie na pewno -
Kochane, lece na "z jak zdrada"...jak mi sie uda wejśc tutaj przed powrotem mojego R to bede
:D a póki co lece na kanape, z nózkami do góry i z cola w rece
:D
i próbuje nie myslec o objawach czy nie objawach:D
miłego wieczorka wszystkim!!!!
trzymajcie sie cieplo i w najgorszym wypadku do jutra:*
-
A leci jutro jadę na zakupy do remontu
A dzisiaj znowu mdłości właśnie od nowa mnie dopadły i śluz przejrzysty rozciągliwy. Test nawet nie ma 2 krechy więc po wszystkim jak coś było to już poszło.
A u Ciebie?? -
przedszkolanka:) wrote:papapa Rudasku
wszystkie pouciekały i będą pewnie późno w nocy buszować
niecierpliwa poopowiadasz coś jeszcze o swoim pierwszym tygodniu po owu,tych pierwszych dniach ?
Tak kilka dni po owu, wysypalo mnie syfami, ja staralam sie nie nakrecac wie prawdopodobnie czesc objawow wypieralam. Pozniej byl sluz i uczucie ze zaraz cos mi "wyleci", ale nie wylatywalo, tak tydzien temu ok 7-8dni po owu. Pozniej moj zauwazyl ze niby wiecej jem. A teraz w weekend zrobily mi sie ciezkie piersi, lewa bardziej boli i zylki na niej. I ogromne pagnienie!!!
Zniknelam na moment bo poszlismy z moim troszkepierwszy raz od soboty, boje sie o tą fasolke strasznie.
-
ooo my w piątek na takie zakupy
dziwne te mdłości kurcze... może jednak owu sie spóźni?
a u mnie dobrze, dwie godziny spacerowałam, czasami jajniki bolą i sutki nadal a tak to na @. dzisiaj skończyłam tą pracę na zajęcia, jutro kolejna "Rola ojca w rodzinie" -
niecierpliwa21 wrote:Tak kilka dni po owu, wysypalo mnie syfami, ja staralam sie nie nakrecac wie prawdopodobnie czesc objawow wypieralam. Pozniej byl sluz i uczucie ze zaraz cos mi "wyleci", ale nie wylatywalo, tak tydzien temu ok 7-8dni po owu. Pozniej moj zauwazyl ze niby wiecej jem. A teraz w weekend zrobily mi sie ciezkie piersi, lewa bardziej boli i zylki na niej. I ogromne pagnienie!!!
Zniknelam na moment bo poszlismy z moim troszkepierwszy raz od soboty, boje sie o tą fasolke strasznie.
to ja ze śluzem tak mam
musisz teraz dbać o siebie, dużo odpoczywać, nie dźwigać, być pod opieką lekarza i wszystko będzie dobrze -
przedszkolanka:) wrote:ooo my w piątek na takie zakupy
dziwne te mdłości kurcze... może jednak owu sie spóźni?
a u mnie dobrze, dwie godziny spacerowałam, czasami jajniki bolą i sutki nadal a tak to na @. dzisiaj skończyłam tą pracę na zajęcia, jutro kolejna "Rola ojca w rodzinie"