Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Kochane
Założyłam nowy wątek, dla dziewczyn które wciąż czekają na bobaska ma on na celu pomaganie sobie, wspieranie się jak tylko potrafimy ale może i zbieranie cennych informacji myślę że podobnie jak ja wiele z Was dużo się tu właśnie dowiedziało na temat swojego cyklu itp
Zapraszam i powodzenia !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2014, 20:05
Fidelissa, aszka, kejti91, Zaruzaz, mizzelka, surykatka, Kiniaminia, rodzynka66, Katjaa, Emilia77 lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 16:12
przedszkolanka:), aszka, melenaxoxox lubią tę wiadomość
-
Świetny pomysł na nowy wątek, podczytuję Was od dawna na tamtym, i zamiast rozmawiać o staraniach i wspólnie się wspierać wszystko zaczęło kręcic się wokół zafasolkowanych - wózki, ubranka, samopoczucie w ciąży etc. a niektóre wciąż czekają.! moim skromnym zdaniem od takich rozmów są inne wątki, gdyż dużo istotnych pytań tych starających się zostało przeoczonych.
przedszkolanka:), oczekujaca, aszka lubią tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 16:12
aszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 16:13
aszka lubi tę wiadomość
-
oczekująca ale masz piękny wykres!!! Naprawdę )
A ja wciąż przed owu, dzisiaj ją testową kreskę taką mocną miałam, tylko śluzu i objawów brak
potforzasta ja właśnie też tak mam , taka pogoda to chce się żyć i w ogólepotforzasta, oczekujaca, aszka lubią tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:cieszę się niecierpliwa ,że tu dołączyłaś
Widzę,że dopiero zaczęłaś obserwację, który to Twój cykl ?
Dołączyłam też tam, ale zostałam niezauważona kilkakrotnie więc odpuściłam.
6 cykl i powiem Wam że już powoli nerwy mi puszczają...
A Wy jak długo się staracie?aszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMyślę podobnie jak ty potforzasta, z kazdym dniem jak wiosna sie zbliza wielkimi krokami, a potem lato to se mysle a co z moimi wycieczkami latem, jeziorkiem itd. jak ja to ogarne.......moze wtedy sie uda jak bedzie mniej czasu na myslenie o dzidziusiu
potforzasta, aszka lubią tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 16:13
zizia_a, aszka lubią tę wiadomość
-
oczekujaca wrote:Myślę podobnie jak ty potforzasta, z kazdym dniem jak wiosna sie zbliza wielkimi krokami, a potem lato to se mysle a co z moimi wycieczkami latem, jeziorkiem itd. jak ja to ogarne.......moze wtedy sie uda jak bedzie mniej czasu na myslenie o dzidziusiu
ogarniesz ogarniesz..mam aktywnych znajomych z dzieckiem i jakoś daja rade więc Ty tez dasz:)aszka lubi tę wiadomość
-
potforzasta wrote:przedszkolanka to cieszę się że nie jestem sama
niecierpliwa my z przerwami ponad 3 lata Ale dopiero teraz trafiłam na odpowiedniego lekarza i zaczął mnie diagnozować.
zizia witam.
trafić na odpowiedniego lekarza...bezcenne..aszka, Myszka-Minnie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny