Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 16:15
karollina92 lubi tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Potforzasta, my zakończymy miesiąc - rozpoczynając zielony kwiecień
Karola to trzymamy mocno kciuki
Cześć mamuśka, jak się czujesz? Wysyłaj tu wirusy na nowe forum )
Zaraz sie zbieram na kolejne wykłady z prawka. Tak mi sie nie chce:))Laura lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:Potforzasta, my zakończymy miesiąc - rozpoczynając zielony kwiecień
Karola to trzymamy mocno kciuki
Cześć mamuśka, jak się czujesz? Wysyłaj tu wirusy na nowe forum )
I ja za Was! Wszystkie niedługo będziemy mamuśkami, zobaczycieprzedszkolanka:), Fidelissa lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa21 wrote:Świetny pomysł na nowy wątek, podczytuję Was od dawna na tamtym, i zamiast rozmawiać o staraniach i wspólnie się wspierać wszystko zaczęło kręcic się wokół zafasolkowanych - wózki, ubranka, samopoczucie w ciąży etc. a niektóre wciąż czekają.! moim skromnym zdaniem od takich rozmów są inne wątki, gdyż dużo istotnych pytań tych starających się zostało przeoczonych.
rozmawiałyśmy o czym chciałyśmy i to było piękne i naturalne.
Z przyjemnością oglądałam wózki i łóżeczka i rozmawiałam o ciuszkach nie będąc w ciąży i Wogóle mi to nie przeszkadzało...Laura lubi tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 16:16
Rudasek, Fidelissa, przedszkolanka:), Laura lubią tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 16:16
Laura, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
umówmy się,że jak jakiś nie wiem wózek,łóżeczko czy zabawka wpadnie w oko i jest super mega wypasiona to dzielimy się takimi rzeczami w końcu każda z nas ma to przed sobą ale nie mówimy non stop o tym, pamiętajcie, pomagamy i wspieramy
Laura lubi tę wiadomość
-
Pewnie , ze tak
jak coś wpadnie w oko czy coś to dawaj tu ale skupmy sie póki co na staraniu sie o dzidzi
bo niestety często jest tez tak ze sie zbiera ciuszki, wózki, gadzety a tu DZidzia nie ma albo sie go traci
wiec póki co bez smutków i narzekać..działamy Dziewczynki
Seksujmy sie ile wlezie i piszmy!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2014, 15:20
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Fidelissa wrote:Niecierpliwa
rozmawiałyśmy o czym chciałyśmy i to było piękne i naturalne.
Z przyjemnością oglądałam wózki i łóżeczka i rozmawiałam o ciuszkach nie będąc w ciąży i Wogóle mi to nie przeszkadzało...
Wątek powstał po to żeby wspierać się w staraniach, a problemy starających się zwyczajnie w większości były lekceważone. Wiele dziewczyn o tym pisało, każdej z nas jest smutno jak przyjdzie @ i oczekuje wsparcia, a wtedy temat wózka najmniej poprawia humor.