Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Co tam u Was?
U mnie chya ten cykl bez owulki... dzis robilam test ow i negatywny. A zwykle juz lekka kreska pokazywala sie w 12 dc. Chyba ze pozniej bedzie. Ale i tak nie licze na cuda bo pecherzyk w sobote mial tylko 11 mm. Sam lekarz powiedzial ze marne szanse... -
nick nieaktualny
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 16:17
kejti91, Anhe, Malenq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
potforzasta wrote:No to ja dołączam do tych seksujących dzisiaj tzn mam zamiar zbałamucić męża zobaczymy co powie jak z pracy wróci.
Dziewczynki mam nadzieję że tutaj na prawdę nie będzie tak jak tam bo jak doczytałam to dalej to samo tam się dzieje ciągle kłótnie i tyle a to staraniom nie sprzyja
Jeszcze mam pytanie jeżeli mam cykle 34 dniowe to mniej więcej w którym dc powinna być owu?? Wiem że mam się nie stresować ale tak mniej więcej.
Hmm moze mniej wiecej ok polowy? A nie mierzylas wczesniej tempki zeby mniej wiecej zobaczyc ile dni masz fl? -
przedszkolanka:) wrote:a któraś się spotkała z żylakami u męża?
ja mam 23 rocznikowo
w ogóle muszę iść obiad robić a tak mi się nie chce i dalej siedzę tu
Mój mąż miał żylaki powrózka nasiennego. Konieczny był zabieg i trzy miesiące po zabiegu wyniki były 5 razy lepsze.
Opinie lekarzy są podzielone: jeden powiedział nam, że czasami taki zabieg może nic nie dać, a nawet zaszkodzić, a obecny lekarz powiedział, że każdy nawet najmniejszy żylak może być przyczyną problemów z zajściem w ciążę. Jeśli coś jeszcze chciałabyś wiedzieć, to służę pomocą.
Ciągle staramy się o dzidziusia, więc będę zaglądać do tego wątku. Jestem nowa na tym portalu, a nawet mi się udało trafić na dość "świeży" wątek
Aniołek 13 tc 30.01.2015 r.
Aniołek 8 tc 07.06.2015 r. -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 16:18
-
potforzasta wrote:kejti właśnie 1 cykl który obserwuje na kalkulatorach jak liczyłam to wychodzi około 18 dc. Tak pytam bo jestem ciekawa czy jest w ogóle na co czekać.
suwaczek-posuwaczek pokazuje jeszcze 5 dni do owu to poczekamy
Anesska witaj a świeży bo przeniosłyśmy się z innego na którym często dochodziło do kłótni.potforzasta lubi tę wiadomość
-
slodka100 lubi tę wiadomość
-
-
potforzasta wrote:No to czekamy te 5 dni i się okaże a może będzie wcześniej. Oby tylko była.
-
kejti91 wrote:Witaj sldka . Powodzenia w staraniach!
W tej chwili zazdroszczę Wam laseczki, które możecie się starac
Nic tylko do roboty cieszcie się tym -
slodka100 lubi tę wiadomość