Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 16:21
oczekujaca lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyoczekujaca wrote:Strasznie mnie dzisiaj meczy bol piersi a najbardziej prawy. Nawet jak pisze to okropnie mnie bola przy lekkim obcieraniu.
miłego wieczorku
mnie zaczęły boleć od owulacji i bolą do dziś, jak dotykam, też bardziej prawy, po bokach i od dołu -
oczekujaca wrote:Strasznie mnie dzisiaj meczy bol piersi a najbardziej prawy. Nawet jak pisze to okropnie mnie bola przy lekkim obcieraniu.
miłego wieczorku
Albo przed @ albo dobry znak kochana
wiem, że tak dziewczyny mają w ciąży i miały przed:)
Magdas zapraszamy no porobiło się... ale nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem szkoda czasu na nerwy a one nam nie pomagająoczekujaca lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
-
-
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:Mam "głupie " pytanie... jak można na drugi dzień od stosunku odróżnić śluz od spermy?
jeśli chodzi o śluz płodny to gdzieś kiedyś czytałam, że śluz łatwiej się rozciąga między palcami a sperma jest słabo rozciągliwa i szybciej wysycha na palcach, czytałam jeszcze o eksperymencie w wodzie, choć sama nie próbowałam, że śluz zbija się w kulkę i tonie a sperma pod wpływem wody rozpuszcza sięprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 16:22
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 16:22