Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
karollina92 wrote:jeśli chodzi o śluz płodny to gdzieś kiedyś czytałam, że śluz łatwiej się rozciąga między palcami a sperma jest słabo rozciągliwa i szybciej wysycha na palcach, czytałam jeszcze o eksperymencie w wodzie, choć sama nie próbowałam, że śluz zbija się w kulkę i tonie a sperma pod wpływem wody rozpuszcza się
No właśnie coś czytałam,ale chyba i tak lepiej serduszkować ;p
płodne mi znowu na miejsce wcześniejsze przesunęło -
nick nieaktualnyoczekujaca wrote:Ja mam wlasnie podobnie też zaczeło sie zaraz po owulce boki i od dolu , bola mnie 3 dni przed @ ale nie TAK!!!
ja nie nakręcam się, chociaż tli się we mnie nadzieja, że może się udało, dziś 31 dc, może jutro przyjdzie @, jak nie to w środę testuję.
A jak u Ciebie ? który dc ? -
nick nieaktualny
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 16:22
-
karollina92 lubi tę wiadomość
-
-
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:tak, podobno tak ja mam raz taki, raz biały a raz się rozciąga ale to sperma tak się ciągnie na bank
właśnie też czytałam że płodny to albo rozciągliwy albo wodnisty, ale wszędzie co innego piszą i mówią i weź tu bądź człowieku mądry -
przedszkolanka:) wrote:
Anesska a którego stopnia mąż miał żylaki? Czy to Wam przeszkodziło w staraniu? Chętnie czegoś więcej się dowiem
I stopień, w niczym nie przeszkadzały, ale dość już długo trwały nasze starania. Mąż zrobił badania nasienia, wyniki były słabe i urolog stwierdził po usg, że nadaje się do zabiegu. Teraz już wiemy, że bardziej właściwa byłaby wizyta u androloga, ale na podkarpaciu niestety taka specjalizacja praktycznie nie istnieje.
Aniołek 13 tc 30.01.2015 r.
Aniołek 8 tc 07.06.2015 r. -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 16:23
-
potforzasta wrote:anesska to my obie z podkarpacia.I to fakt tutaj ciężko o jakiegoś dobrego lekarza moja pani endo z KRK przyjeżdża i jest tylko w co druga sobotę.
-
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anesska mój ma II stopnia ;/ załamałaś mnie... jak nam sie teraz nie uda to idziemy na badanie nasienia,żałuję że wcześniej nie zrobiliśmy a on taki uparty...
A w tym czasie brał Twój jakieś witaminy? Bo mój miesiąc już kwas foliowy bierze...
Cześć Gajka co u Ciebie ? -
przedszkolanka:) wrote:Anesska mój ma II stopnia ;/ załamałaś mnie... jak nam sie teraz nie uda to idziemy na badanie nasienia,żałuję że wcześniej nie zrobiliśmy a on taki uparty...
A w tym czasie brał Twój jakieś witaminy? Bo mój miesiąc już kwas foliowy bierze...
Mój mąż brał vitotal na własną rękę, jednak nic to nie pomogło. Teraz bierze profertil, wg zalecenia lekarza. Drogo, ale czego się nie robi...
anesska właśnie gadałam z mężem i on sam nie wie którego stopnia ma,ale lekarz 3 miesiące temu chyba(?) nie pamiętam dokładnie kiedy był , mówił,że krew dobry przepływ ma, zrobił usg i mówil,że jest dobrze,ale na zabieg dał skierowanie w razie co... bo mąż pytał o ciąże itp to mówił,że jest ok,ale badania nasienia nie robiliśmy...