Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
- 

WIADOMOŚĆ
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualnynie kochana na nic nie mieliśmy jechaćprzedszkolanka:) wrote:nie zniechęcaj się a mieliście dzisiaj na jakieś badania czy coś jechać, byliście? a mieliście dzisiaj na jakieś badania czy coś jechać, byliście? 
 ja miałam mojego umówić na usg jąder ale nie czynne mieli więc e-maila napisałam i jutro zadzwonię mam nadzieję że uda się jeszcze w tym tyg żeby sb zrobił mam nadzieję że uda się jeszcze w tym tyg żeby sb zrobił
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualnykarollina92 wrote:ja nie nakręcam się, chociaż tli się we mnie nadzieja, że może się udało, dziś 31 dc, może jutro przyjdzie @, jak nie to w środę testuję.

A jak u Ciebie ? który dc ?
 U mnie 22dc, ja to raczej tylko oczekuje w tym cyklu @, jeszcze 5-6 dni do @.

- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny
- 

Złota wrote:Dziewczęta, czy któraś z Was brała clostilbegyt? Pomogło? Miałyście skutki uboczne?
 Dziś własnie wzięłam pierwszą z 5 tabletek w tym cyklu. Trochę się boję, ale łykam 
 Ja biorę tzn jestem na pierwszym cyklu z CLO, dzisiaj idę na monitoring - ale mam stresa Skutki uboczne są ale minimalne, spodziewałam się, że będzie gorzej. Uderzenia gorąca i spać nie mogłam, trochę podbrzusze mnie pobolewa od paru dni ale tragedii nie ma. Gorzej czuję się po Duphastonie Skutki uboczne są ale minimalne, spodziewałam się, że będzie gorzej. Uderzenia gorąca i spać nie mogłam, trochę podbrzusze mnie pobolewa od paru dni ale tragedii nie ma. Gorzej czuję się po Duphastonie   

odpuszczam
 odpuszczam