Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 16:26
-
nick nieaktualny
-
A ja jestem po monitoringu - tak bardzo się stresowałam a teraz jestem bardzo szczęśliwa Jak to mój lekarz powiedział "to idziemy na bliźniaki dwujajowe"! W 11 dniu cyklu mam dwa dominujące pęcherzyki - w lewym jajniku 2cm, w prawym taki sam. Endometrium trochę małe bo spadło z 7mm do 4,65mm przez CLO ale mam być dobrej myśli. Jak do tej pory pęcherzyki miałam po 16mm w 13 dc więc jest bardzo dobrze. Teraz ciężko pracujemy - testowanie 1 kwietnia na Prima Aprilis
-
uff wróciłam
Załatwione mam praktyki
Nadrabiam :
Karolina i oczekująca mnie też jajniki na zmianę i podbrzusze boli! ... masakra...
Rudasek,było było a u Ciebie jak?
Kochana slodka i karolina oby @ nie przyszła!! Sio sio:)
Anhe '91 ?)
Kejti może owu będzie później dlatego testy jeszcze negatywne:) trzeba być dobrej myśli!
A ja też lactacyd używam,podobno to mydełko lepsze przy staraniach jest...
Rudasku są przypadki do 3 miesiąca że jest @ . A może zatestuj,co Ci szkodzi:)
Livia ja też ciężko pracujący tydzień mam
Wysyłam słoneczko -
nick nieaktualnyMała drzemka zaliczona, padlam na godzine...
Ale za to bol jajnikow i podbrzusza jak tylko sie podnioslam z kanapy jak na @...
karollina92 wrote:A ja dziś zaczęłam plamić, podbrzusze boli, cycki bolą, UMIERAAAAAAM! Z testu nici ale w następnym cyklu nie dam się i będę bronić przed @, tak żeby jej 9 miesięcy nie widzieć
Co u Was ?
Nwy cykl, nowe nadzieje
-
Było było i u mnie
dzis odpuszczam niech żołnierzyki dojrzewaja po drugie zle sie czuje a po 3 mój Młody padnie bo ma dzis trening 2h
wiec dziś odpoczywamy
a co do testu..jeśli jutro też sie bede tak czuc to zrobie -
Rudasek wrote:Rudasek,było było a u Ciebie jak?
Było było i u mnie
dzis odpuszczam niech żołnierzyki dojrzewaja po drugie zle sie czuje a po 3 mój Młody padnie bo ma dzis trening 2h
wiec dziś odpoczywamy
a co do testu..jeśli jutro też sie bede tak czuc to zrobie
haha my dzisiaj przerwa bo u teściów
no pewnie , zawsze będziesz wiedziała na czym stoisz
ciekawe jak Gajka dzisiaj oby było nasze pierwsze na tym forum -
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:uff wróciłam
Załatwione mam praktyki
Nadrabiam :
Karolina i oczekująca mnie też jajniki na zmianę i podbrzusze boli! ... masakra...
Kochana slodka i karolina oby @ nie przyszła!! Sio sio:)
Anhe '91 ?)
Kejti może owu będzie później dlatego testy jeszcze negatywne:) trzeba być dobrej myśli!
A ja też lactacyd używam,podobno to mydełko lepsze przy staraniach jest...
Livia ja też ciężko pracujący tydzień mam
Wysyłam słoneczko
Kochana już plamię więc pewnie @ się rozkręci, no cóż, szkoda ale jak to mówią dziewczyny nowy cykl, nowe nadzieje jak u Ciebie ? jak samopoczucie ? nie znam się za bardzo ale też czasem występuje plamienie przed owulką.
-
AnikaX wrote:Wiesz ja kiedyś tez tak miałam. Aż ginekolog powiedział mi że to od tych płynów do higieny intymnej. Najlepiej używać mydła "bambino" takie różowe dla dzieci. Od tamtej pory nic mnie nie swedzi, nie miałam grzybicy i wogole w tych sprawach wszystko jest ok.
Płynów do higieny intymnej zaczęłam używać dopiero, jak się zaczęły te problemy wszystkie. Lactacytu zaczęłam używać dopiero od dwóch miesięcy... Ale dzięki za radę, spróbuję i Bambino, jak tylko mi się Lactacyt skończy :* -
nick nieaktualnyniestety nie pomogę chociaż bym chciała, sama tak nie miałam więc nie wiem ale mam nadzieję że wszystko będzie dobrze!
Czytałam że jeśli to plamienie okołoowulacyjne to na kilka dni przed owulką, tak 3-4 dni ale ręki uciąć nie dam ..przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny