Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 16:28
slodka100 lubi tę wiadomość
-
potforzasta wrote:Ja buty uwielbiam wszystkie mi się podobają :d mąż to nawet nie pozwala mi czasem już oglądać.
potforzasta lubi tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 16:29
-
-
potforzasta wrote:A co do ćwiczeń to różnie zazwyczaj mel B( rozgrzewka, cardio,na brzuch, rozciąganie) skakanka około 1000x i callanetics ( ćwiczenia z lat '80-'90 rozciągające ale świetne są).
Moja siora też ćwiczy z Mel B a ja Turbo fire ale na boso w skarpetkach jest mi najwygodniej -
-
potforzasta wrote:no właśnie ja muszę adidaski mieć do skakanki bo stawy skokowe cierpią a tyle co miałam skręconą nogę i czuję ją. Mam zamiar mel przeplatać z Jilian Michaels 30 day shared.
Apropo czegoś na wywołanie, to można wtedy współżyć?? Bo zajść w ciążę pewnie można dopiero po pierwszej @?
Te leki bierze sie tak długo aż @ sie nie pojawi? -
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 16:30
-
potforzasta wrote:tak staram się codziennie oprócz niedziel bo mieśnie muszą odpoczywać.
JA dupka brałam jak dobrze pamiętam 10 dni rano i wieczorem a potem po 5 dniach przychodziła @. Tak jak pisałam luteina nie działała na mnie.
Dobrze wiedzieć
A mnie dziś gardło boli przy przełykaniu a dopiero co wyleczyłam anginę Czyżby nawrót -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 16:30