Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 16:31
-
Ciesz się ciesz kochana może uda Wam się jeden strzał i dwa gole :PP
A ja piszę pracę na psychologie i marnie to idzie a tak to się zastanawiam, bo plamkę krwi na bieliźnie zauwazyłam (pierwszy raz w życiu) i zastanawiam się co to może być i trochę się przestraszyłam.. -
Też kiedyś tak miałam, przed miesiączka kilka dni wcześniej delikatnie plamiłam, wspomniałam o tym ginekologowi ale powiedział, że zdarza się... Kolejny lekarz u którego byłam też jakoś tym się nie przejął więc i ja w końcu odpuściłam a tak naprawdę było to kilka lat temu i już się nie powtarza Mam nadzieję, że u Ciebie również to nic takiego
-
nick nieaktualnyMyślałam że poprzedni miesiąc był najgorszy... nie wiedziałam jak bardzo się myliłam.. jestem załamana, nie wiem w jaki sposób udało mi się wrócić do domu nie stworzywszy po drodze wypadku na drodze..
Dzień zaczął się zwyczajnie, z samego rana popędziłam do kliniki na bete, potem do pracy, cały czas myśląc co mnie czeka wieczorem jaki wynik itd. objawów czegokolwiek brak.. o 11 się zaczęło ból w prawym jajniku myślę sobie ,, Boże nie, błagam'' ... ;( bez środków rozkurczowych się nie obyło, przestraszyłam się ale po 30 min ból stopniowo malał, myślałam OK będzie dobrze nie ma krwi, niestety po godzinie krew sie pojawiła, ale blada z śluzem (a raczej bym powiedziała że to bardziej śluz z domieszką krwi) skąpo.. ale łudziłam się wynikami bety... niestety rozryczałam się jak tylko wsiadłam do samochodu...
tylko nie rozumiem czemu okres opóźnił się tyle czasu, rozumiem stres ale przez gorsze stery przechodziłam za czasów gdy chodziłam w mundurze...
odpuszczam do maja... ten czas poświęcę na badania
trzymajcie się dziewczyny ciepło.. -
nick nieaktualny
-
przedszkolanka:) wrote:Cześć Kejti, co u Ciebie ?
Hej Niecierpliwa
Witaj Landryneczko