Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
kejti91 wrote:No wlasnie! 200 % szansy
Ja sie kiedys zastanawialam czy bym chciala blizniaki i stwierdzilam ze bym chciala podwojne szczescie
ja bym bardzo chciała, ale mój mówi że nie damy sobie rady i wykończymy jego mame... On czeka na jednego synakejti91 lubi tę wiadomość
-
niecierpliwa21 wrote:ja bym bardzo chciała, ale mój mówi że nie damy sobie rady i wykończymy jego mame... On czeka na jednego syna
Mój R. mówi, że mu wszystko jedno - ja mam powiedzieć co chcę a on zrobi A że i tak dwójkę jeszcze byśmy chcieli to czemu nie na raz?
-
niecierpliwa21 wrote:ja bym bardzo chciała, ale mój mówi że nie damy sobie rady i wykończymy jego mame... On czeka na jednego syna
-
kejti91 wrote:U mnie 26 marca ma byc @. Takze tez czekam niecierpliwie co to dalej bedzie
U mnie 31 marca @ ale poczekam do 1 kwietnia z testowaniem - jak wytrzymam
Żeby odgonić mnie trochę od myślenia o dziecku (dzieciach) mój R. zabiera mnie na małą wycieczkę. 19 marca lecimy do Paryża na 4 dni w podróż przedślubnąprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
livia30 wrote:U mnie 31 marca @ ale poczekam do 1 kwietnia z testowaniem - jak wytrzymam
Żeby odgonić mnie trochę od myślenia o dziecku (dzieciach) mój R. zabiera mnie na małą wycieczkę. 19 marca lecimy do Paryża na 4 dni w podróż przedślubną
My bylismy na wakacjach w styczniu. Myslalam ze sie odstresujemy i nam sie uda... niestety nic z tego -
livia30 wrote:U mnie 31 marca @ ale poczekam do 1 kwietnia z testowaniem - jak wytrzymam
Żeby odgonić mnie trochę od myślenia o dziecku (dzieciach) mój R. zabiera mnie na małą wycieczkę. 19 marca lecimy do Paryża na 4 dni w podróż przedślubną
ale Wam dobrze, ja też chętnie bym gdzieś poleciała, aż mnie nosi, ale czasu brak