Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
slodka100 wrote:Najpierw zdrowie a potem przyjemności Leczę iladianem dopochwowo i doustnie mam nadzieje, że przejdzie bo nie chcę wydawać kasy na gina i nowe tabsy ;(
ale zdaje mi się, że jest już lepiej
Ooo, w końcu zapytam. Iladian jest na receptę?slodka100 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewuszki. Obudziłam się o 9 i myślałam, że umrę. Gardło boli, katar, kaszel. A jeszcze za oknem taka śliczna pogoda...
Przedszkolanko, trochę czytałam sobie poprzednie posty i zauważyłam, że rocznikowo jesteśmy w tym samym wieku -
Hej:-) ja juz po ginie. Moj malutki pecherzyk troszke jest wiekszy niz ostatnio przypomne: w sobote mial 11 mm, dzis 14 mm. Ale wydaje mi sie ze to i tak za malo... taka pozna owulacja by byla?? Testy owulacyjne negatywne. Lekarz kazal przyjsc w piatek zeby zobaczyc co sie z nim stanie.
Kurcze jeszcze chyba nigdy nie mialam takiego dziwnego cyklu ( przynajmniej przez ostatnie 8 miesiecy). To chyba bedzie ten bezowulacyjny... -
Chyba nie na recepte...
Kurde Was też sie tak czepiaja te bakterie ??
ja narazie odpukać mam spoko ale 2 lata temu w kwietniu złapałam chlamydie...ja pierdzule co za masakra, długie i kosztowne leczenie..i niestety non stop cos mi wraca. ale jak tylko poczuje lekkie swedzenie to juz zapobiegam
beznadziejne to! ehhhhhhhh -
Anhe wrote:Ooo, w końcu zapytam. Iladian jest na receptę?
Rudasek te bakterie są wkurzające ale mnie złapało przez antybiotyk slyszałam, że mogłam brać osłonówkę dopochwową ale było już za późno na to ;/
Na szczęście już mi przeszło prawie mój M namówił mnie dziś na -
nick nieaktualny
-
Rudasek wrote:Chyba nie na recepte...
Kurde Was też sie tak czepiaja te bakterie ??
ja narazie odpukać mam spoko ale 2 lata temu w kwietniu złapałam chlamydie...ja pierdzule co za masakra, długie i kosztowne leczenie..i niestety non stop cos mi wraca. ale jak tylko poczuje lekkie swedzenie to juz zapobiegam
beznadziejne to! ehhhhhhhh
Ja z kolei non stop mam zapalenie przydatków, albo grzybicę pochwy. Pytałam lekarza od czego to, to powiedział, że może być i z powietrza. No bo kurcze, minimum dwa razy dziennie wchodzę pod prysznic, używam Lactacytu, noszę zawsze czystą bieliznę i mam stałego partnera, który również o siebie dba i nie bylejaczy się po kątach... Najczęściej dopada mnie po @, paskudztwo. A potem antybiotyk i tak dalej... Dlatego pomyślałam o Iladianie. -
Anhe wrote:Ja z kolei non stop mam zapalenie przydatków, albo grzybicę pochwy. Pytałam lekarza od czego to, to powiedział, że może być i z powietrza. No bo kurcze, minimum dwa razy dziennie wchodzę pod prysznic, używam Lactacytu, noszę zawsze czystą bieliznę i mam stałego partnera, który również o siebie dba i nie bylejaczy się po kątach... Najczęściej dopada mnie po @, paskudztwo. A potem antybiotyk i tak dalej... Dlatego pomyślałam o Iladianie.
Wiesz ja kiedyś tez tak miałam. Aż ginekolog powiedział mi że to od tych płynów do higieny intymnej. Najlepiej używać mydła "bambino" takie różowe dla dzieci. Od tamtej pory nic mnie nie swedzi, nie miałam grzybicy i wogole w tych sprawach wszystko jest ok. -
Dziewczyny ja też mam problem albo nie wiem co....w tym m-cu cykl mi sie wydłużyl..okres był inny, dwa dni silne a potem plamienie...non stop pobolewała mnie głowa...a dziś od samego rana mdłości jak byk, nie wymiotowałam ale ledwo siedze, nawet kawy nie moge wypić...
co o tym sądzicie ????
często zdarza sie okres w ciaży ???
help!!!!! -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 16:26
Rudasek lubi tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 16:26