Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
cześć dziewczyny! zobaczyłam "pomagamy, wspieramy.." i zwracam sie z prośbą o zerknięcie na mój wykres przeglądałam sobie różne wykresy na tablicy...i doszłam do wniosku że u mnie owulacji chyba nie było. cykle mam długie 30-39 dni, jak myślicie może jeszcze się pojawić skoro śluz już był a temp nic nie wzrosła??
-
potforzasta wrote:słodka ale właśnie kończysz i tylko chwilka a będziesz się i Ty<3
Zostały mi jeszcze chyba z 3 lub 4sztuki czyli tyle samo dni, ale czekam na @ więc wszystko się przedłuży
Potforzasta a ty pewnie doczekać sie już nie możesz owulacji widzę, że jeszcze 5dni -
kejti91 wrote:Co tam u Was?
U mnie chya ten cykl bez owulki... dzis robilam test ow i negatywny. A zwykle juz lekka kreska pokazywala sie w 12 dc. Chyba ze pozniej bedzie. Ale i tak nie licze na cuda bo pecherzyk w sobote mial tylko 11 mm. Sam lekarz powiedzial ze marne szanse...
Mi się wydaje,że jesteś jeszcze przed owu
Monia pewnie,że możesz co u Ciebie?
Karolina mnie też dzisiaj podbrzusze męczy;/
Potforzasta wg.mnie owu powinnaś pilnować między 18 a 22 dc
Anesska a którego stopnia mąż miał żylaki? Czy to Wam przeszkodziło w staraniu? Chętnie czegoś więcej się dowiem
Cześć Kejti jak u Ciebie?
Cześć slodka mam koleżankę,która 3 miesiące po poronieniu zaszła w ciąże tak na pocieszenie, głowa do góry!
Wróciłam ,ale po Pierwszej miłości czeka mnie pisanie o Freud'zie ;/ ale będę tu
No później tylko przerwa na -
kizia90 wrote:cześć dziewczyny! zobaczyłam "pomagamy, wspieramy.." i zwracam sie z prośbą o zerknięcie na mój wykres przeglądałam sobie różne wykresy na tablicy...i doszłam do wniosku że u mnie owulacji chyba nie było. cykle mam długie 30-39 dni, jak myślicie może jeszcze się pojawić skoro śluz już był a temp nic nie wzrosła??
kizia90 lubi tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 16:19
kizia90 lubi tę wiadomość
-
kizia90 wrote:cześć dziewczyny! zobaczyłam "pomagamy, wspieramy.." i zwracam sie z prośbą o zerknięcie na mój wykres przeglądałam sobie różne wykresy na tablicy...i doszłam do wniosku że u mnie owulacji chyba nie było. cykle mam długie 30-39 dni, jak myślicie może jeszcze się pojawić skoro śluz już był a temp nic nie wzrosła??
Cześć kochana:) widzę że masz sytuacje jak ja- bez owu i dłuuuuuugie cykle myślę że jesteś jeszcze przed podobnie jak ja ja bym się u Ciebie spodziewała ok.24-25 dcslodka100 lubi tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 16:20
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
slodka100 lubi tę wiadomość
-
potforzasta masz rację, tu o wiele lepiej się czuję (pewnie mi się oberwie za to )
Słodka nie czekajcie, ja myślę że to wpływu nie ma, więc spokojnie wiem, bo ja jak w przedszkolu pracowałam to co 3-4 tyg.byłam na antybiotyku i teraz leczyłam gronkowca -
potforzasta wrote:słodka nie trzymaj męża tyle bo Ci odleci potem
Ja sama bardzo bym już chciała z nim pobaraszkować hihi ale musze być cierpliwa -
-
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:Mi się wydaje,że jesteś jeszcze przed owu
Monia pewnie,że możesz co u Ciebie?
Karolina mnie też dzisiaj podbrzusze męczy;/
Potforzasta wg.mnie owu powinnaś pilnować między 18 a 22 dc
Anesska a którego stopnia mąż miał żylaki? Czy to Wam przeszkodziło w staraniu? Chętnie czegoś więcej się dowiem
Cześć Kejti jak u Ciebie?
Cześć slodka mam koleżankę,która 3 miesiące po poronieniu zaszła w ciąże tak na pocieszenie, głowa do góry!
Wróciłam ,ale po Pierwszej miłości czeka mnie pisanie o Freud'zie ;/ ale będę tu
No później tylko przerwa na
kochana a w którym dc jesteś ? i jak długie masz cykle ?