Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
aleeeeeeeeee.........mega cieżki
moj ma z kondolą 10kg a u CIebie sama rama prawie 13 !!!!!!!! nie dasz sobie z nim rady..no i jak dla mnie wada, mały koszyk...nie wyobrazam sobie torebki na ramieniu i pchania wózka
-
Groszku, a Ty wiesz ile Twoje Małe wazy ???
bo sie zestresowałam, dziewczyna na belly pisze ze jej ma 370g, jest w 20 tyg..czyli kilka dni starsza ode mnie i pisze ze to dolna granica wagi dla tego wieku...a mnie lekarz powiedzial wczoraj, ze Młody wage ma super na ten wiek... -
ja sie zestresowałam, bo moj tydzien temu wazył 470 gram... ;p
Rudasek, nie stresuj sie, to jest pierwszy pomiar i to szacunkowy..moze być +/- 10% pomyłki... teraz dopiero zaczna przybierac....
byle bym nie miała smoka jakiegos;p
no wlasnie, ladny jest... ale ciezki, gdzie ja bede sie meczyc z takim...
mam do wyboru jeszcze wozki:
bebetto luca
camarelo carera
lupo comfort -
wiesz co, bebetto badałam, czyli podnosiłam i też ciezki...a podnosiłam tylko fotelik przypięty do stelaża
a reszty nie badałam
osz kurde...to Twoj Mały duzy...czyli zaczynam sie denerwować, bo moje to Maleństwo..waży tyle co kostka masła -
Rudasek, nie martw sie Kochana:* tak jak Złota napisała...
kazdy jest inny, tak i nasze dzieciątka, poza tym teraz nawiecej beda przybierac...
rodza sie nawet takie po 1800 gramów i sa super silne;) wazne, zeby był dojrzały z chwilą porodu..bo moze miec wage 4500 i być niedojrzały..
niech wiec sobie siedza tam grzecznie i rosna;)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
no więc tak :
szyjka w porządku, macica wysoko - wszystko ok
na usg maluch pomiary główki, nóżek wszystko zgodnie z wiekiem, ułożyło się jak zwinięty ślimak że było dokładnie kręgosłup widać i coś rączką machałoważy 198 g.
no i nie chciało się pokazać
dopiero się rozkręcało bo za późno czekoladę zjadłam
aleeee tak chcieliśmy że zaproponowała spróbować dopochwowo no i wyszło szydło z worka : DZIEWCZYNKA jak nic!!!!!Czyli będzie mała Pola
córcia rozkręciła się po wizycie, aż brzuch bolał, ale już odpoczywamyjeszcze siostra mi zrobi sesję z brzuszkiem
No to będzie miała w kim wybierać Pola
happy happy happy!
Połowkowe mamy 13 październikaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2014, 19:51
sury_cat, niecierpliwa21, mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rudasek wrote:Groszku, a Ty wiesz ile Twoje Małe wazy ???
bo sie zestresowałam, dziewczyna na belly pisze ze jej ma 370g, jest w 20 tyg..czyli kilka dni starsza ode mnie i pisze ze to dolna granica wagi dla tego wieku...a mnie lekarz powiedzial wczoraj, ze Młody wage ma super na ten wiek...
Rudasku a jaką wagą się martwisz? I w którym tygodniu był ważony dzidziuś?
Miałam taką samą wagę na początku ciąży i wzrost też mamy ten sam