Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
już myślałam o tym,ale mocz robiłam 1,5 tygodnia temu i było wszystko ok... najwyżej jeszcze powtórzę przed połówkowymi..
co do siusiania to zdarza się ,ale wtedy jak Pola napiera, bo czuję ją tam nisko, a tak to normalnie..Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2014, 10:27
-
nick nieaktualny
-
hej DZiewczynki...Agusia ja widze ze Ty masz straszne skołonności to wmawiania sobie samych złych rzeczy..przecież to ciąza, niby nie choroba ale rewolucja w organiźmie, różne rzeczy sie tam dzieją, jedne sie rozciagaja, drugie kurczą, trzecie bolą itd!
Mnie tez wczoraj coś kłuło ale już dziś nie, przynajmniej narazie...
a poza tym to w nocy tez mnie brzuch pobolewam, troche pomasowałam i gitarano i Mały moj ranny ptaszek- chyba po dziadku. już ok 4-5 mnie obudził kopaniem i nadal coś GO czuje
Bedzie dobrze, myśl pozytywnie, jestes zdrowa, masz ciąze zdrową wiec nie szukaj problemów bo dostaniesz po dupieeeee....
całuski dla Was dziewczynki
u nas dziś znow leń,tzn chęci są, pomysłów brak, czekam na ta moja ala maszyne i cosik bede działac..za oknem szaro, buro zimno a ja musze isc do slepu bo skladniki na krupnik- a tak mi sie zachcialo...sury_cat lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:nie wiem, już nie panikuje jak boli czy tak małpowo, czy jak ciągnie ale tak nigdy nie miałam i to tyle czasu, muszę czekać do jutra, nic nie zrobię.
a nie dałoby rady, żebyś dzisiaj do niej pojechała? już byś była spokojniejsza (a my razem z Tobą) -
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:Przedszkolanko połóż sie
naprawde wydaje mi się , że to normalne . Mała sie rozciąga. Ale ja sie nie znam na tym
dowiedziałam sie że koleżanka z klasy urodziła córke i nazwała ją (nie wiem jak to sie pisze ) Vivienne
matko w "Pretty woman" była viviannew sumie ładnie zdrobnienie "vivi"