Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:kazała jutro,to wytrzymam a na IP mnie zatrzymają a gówn.o zrobią..
Marta a miał być Aleksander
Aguś nie podoba nam się zdrobnienie od Aleksander (Olek masz mały pitolek) i i tak wołalibyśmy Aleks więc został Aleks
a jak będą bliźniaki? a za co Wy mnie chcecie tak ukarać? o_O hahahahahnie wiem, wtedy będę myśleć
-
Hej! przyszłam się przywitać i widzę że tu debata o imionach
mi się marzy (tak jak Sury) mała Klara, albo Mikołaj
Bardzo mi się też podoba Filip, ale niestety (i to chyba z głupoty!) daliśmy tak na imię naszemu kotu
sury_cat lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
simon86 wrote:Hej! przyszłam się przywitać i widzę że tu debata o imionach
Bardzo mi się też podoba Filip, ale niestety (i to chyba z głupoty!) daliśmy tak na imię naszemu kotu
OMG, ale się uśmiałam -
nick nieaktualnysimon86 wrote:Hej! przyszłam się przywitać i widzę że tu debata o imionach
hejka Simon!jak się czujesz?
Filip mi się też podoba i zawsze chciałam mieć małego Fifiego ale mój P. nie lubi tego imieniazresztą jak skreśliliśmy wszystkie, których on nie lubi to zostały chyba 4 do wyboru hahaha
-
nick nieaktualnyZłota wrote:Bliźniaki są moim marzeniem. Urodzą się i już mogę nie mieć owulacji
ja mam dużą szansę na bliźniaki, bo:
-> duża część mojej rodziny to bliźniaki, między innymi moja babka była bliźniaczką a to podobno przechodzi co 2 pokolenia
-> duża część rodziny P. to bliźniaki
-> podobno po wielu latach antykoncepcji hormonalnej częściej zdarzają się ciąże mnogie o_O -
nick nieaktualny
-
sury_cat wrote:ja mam dużą szansę na bliźniaki, bo:
-> duża część mojej rodziny to bliźniaki, między innymi moja babka była bliźniaczką a to podobno przechodzi co 2 pokolenia
-> duża część rodziny P. to bliźniaki
-> podobno po wielu latach antykoncepcji hormonalnej częściej zdarzają się ciąże mnogie o_O
Podobno w ogóle po przyjmowaniu hormonów i leków na owulkę jest większe prawdopodobieństwo ciąży mnogiej. Mam nadzieję, ze to będzie parka a nie trojaczki :dmizzelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny