Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzieki Słonka za pomoc;*
strona z opisem firmy mojego męża oraz taki mini sklepik jego..
ciekawe czy sie uda ja zrobic i czy coś ruszy...
musimy wykorzystac teraz pracodawce..bedzie L4, potem powrot na tydzień.. i tak bedzie tez ruszał ze swoja firma, cos trzeba kombinować...
jak macie jakies pomysły, to dawajcie tutaj
aa..Przedszko, dobre wiesci, super wszystko, Polusia rośnie;)
dzieki Lenka, Gilowice niedaleko w sumie;) ale chyba nie te "górskie"??
ja tez chlone slonce...ooo...bo u mnie brak;/przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
moje podbrzusze boli
wrrrr ide sprzątać bo jutro na urodzinki idziemy i nie wyrobię się
mężny sie oburzył " bo Ty zas zamiast sie położyć to latasz z dupą " a ja mu mówię "już przeszło rok dmucham , chucham bo może owulacja, może pęka a teraz mam to gdzieś będe robić wszystko , a jak sie okaże, że coś jest to zwolnię tempo"ot tak to
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 15:57
-
Ale się rozpisałyście dziewczynki
Ja dziś do południa pilnowałam mojego kochanego 4-letniego kuzyna, tak się wkręciłam w te zabawy z nim że zapomniałam o bożym świecie
przedszkolanka super, że z Polą ok
Groszku macie teraz sporo na głowie, pewnie dlatego tak jest, jak się wszystko uspokoi to i między Wami na nowo będzie super
Ja też poproszę troszkę słoneczka, chociaż odrobinkę, od kilku dni u mnie szaro, buro i ponuro, fuuuuprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Julia07.2015
-
nick nieaktualny
-
Ale miałam akcje z promotorem! Nic nie załatwiłam,czerwony się zrobił,powiedział ze podwojnie mu glupio :d no i postraszylam ze urodze na jego zajeciach to sie zalamal ze "tylko tego jeszcze brakowało" haha:p no i ma maila pisac,ciekawe...
Dziękuje kochane,Pola pozdrawia ciocie
My dziś grillujemy z rodzicami a pòźniej bede u Was -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny