X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale na nfz też są chyba monitoringi czy nieee bo nie byłam nigdy na nfz i nie wiem :(

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2014, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    ale na nfz też są chyba monitoringi czy nieee bo nie byłam nigdy na nfz i nie wiem :(

może i są, jak Ci lekarz zaleci :P a tak to min 100 zł :/

• Złota Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sury_cat wrote:
    czemu???

Własnie, czemu????

dfe327de15eec3b7764af72f3785c2ef.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mąż czym prędzej badanie nasienia Sury..

a z resztą Ty nie masz jeszcze @ to czym mu tu sie martwimy :p :D

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sury_cat wrote:
    może i są, jak Ci lekarz zaleci :P a tak to min 100 zł :/
    to może zmiana lekarza z nfz na innego też z nfz i może ten zleci ?

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2014, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ehhh coraz częściej jestem w tym punkcie, że muszę odpocząć... :/ okazuje się, że jednak jestem słaba psychicznie ;P
    jeśli będzie @ (a po tym wykresie teraz widzę, że będzie ;( ) to odchodzę na jakiś czas z ovuf, kolejny cykl bez starań ale za to z badaniami..... :/

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sury te badania są konieczne niestety i Ty i mąż.. może to i kosztuje ale raz wydacie i będziecie wiedzieć za czym stoicie a tak to takie gdybanie jest trochę..

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2014, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    to może zmiana lekarza z nfz na innego też z nfz i może ten zleci ?

oni wszyscy (byłam od czerwca u 3) mówią: "rok się starać i dopiero badania!!!" w dupie mają, nie wiedzą jaki to ból jak kobieta pragnie dziecka i co miesiąc widzi I kreskę i dostaje @ :/ kto mi wróci ten rok cierpienia?

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sury_cat wrote:
    oni wszyscy (byłam od czerwca u 3) mówią: "rok się starać i dopiero badania!!!" w dupie mają, nie wiedzą jaki to ból jak kobieta pragnie dziecka i co miesiąc widzi I kreskę i dostaje @ :/ kto mi wróci ten rok cierpienia?
    dokładnie .. a może raz spróbuj prywatnie może przepisze konkretnie coś, stwierdzi konkretnie .. a potem po leki jak będą potrzebne będziesz chodzić znów na nfz .. powiesz, że tamten stwierdził to a to ...

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2014, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    dokładnie .. a może raz spróbuj prywatnie może przepisze konkretnie coś, stwierdzi konkretnie .. a potem po leki jak będą potrzebne będziesz chodzić znów na nfz .. powiesz, że tamten stwierdził to a to ...

zobaczę chyba będę musiała tak zrobić, bo na nfz nawet jak pójdę z wydrukowanym wykresem i pokażę: "o tu coś nie tak, tu nie siak" to prędzej mi dadzą skierowanie do psychiatry niż na badania :/

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja raz dzwoniłam do endo i mówie, że nie wiadomo dlaczego mąż ma takie wyniki i musimy sie skonsultować, że nie moge mieć dziecka .. a on ile sie Państwo starają bez skutku ? ja mu mówie rok i miesiąc a on mi że to "nie tak długo " no co k**** ? nie tak długo ? mamy problemy ze zdrowiem, leczymy sie non stop , a on mi że przeszło rok to nie dużo :O
    to co mam czekać do menopauzy ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 13:22

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sury_cat wrote:
    zobaczę chyba będę musiała tak zrobić, bo na nfz nawet jak pójdę z wydrukowanym wykresem i pokażę: "o tu coś nie tak, tu nie siak" to prędzej mi dadzą skierowanie do psychiatry niż na badania :/
    naprawde... na nfz jest ... następny i następny pacjent - brak czasu .. a prywatnie wysłucha, sprawdzi itp ..

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Groszek Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Dziubki:*

pozdrawiam Was;*

wczoraj mialam kryzys, przepłakałam cały dzień....
    wysiadam chyba psychicznie...

za duzo tego sie uzbierało;/
    małż niby rozkreca swoja firme, ale jednak mam jakiś wewnętrzny niepokój w sobie;/
    przy tym oddalamy sie od siebie

mam nadzieje ze u Was i Bobasków lepsze humorki, tak samo owulujące dziewczyny :D

Anutka lubi tę wiadomość

relge6yd309xm1zq.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    albo jak już słyszę "Państwo są jeszcze młodzi"
    no może i młodzi ale co mi z tego że jak nie będe leczyć męża i siebie to dziecka nie będziemy mieć nigdy - NIGDY i co mi z tego , że młodzi jak z problemami hormonalnymi . Dziecko mi samo z nieba nie spadnie.

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Groszku na pewno się wszystko ułoży - nie denerwuj sie bo dzidziuś to czuje :*

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • myśliwa Ekspertka

Wysłany: 3 października 2014, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Groszku pewnie nawarstwiło wam się trochę problemów, musicie troszkę odpocząć, pewnie przespać się z niektórymi sprawami i jakoś to się wszystko poukłada, czasami czas wszytko wyjaśnia, trzymam kciuki żeby było u Ciebie dobrze

http://ovufriend.pl/graph/a052b97fd4a353bfa961377e80dfff1e
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2014, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dokładnie Monia masz rację, taka znieczulica teraz jest, że aż się odechciewa :/

Grosiu rozumiem Cię doskonale bo sami siedzimy po uszy w finansowym gównie ale powiem Ci coś: jak się wprowadziłam do mojego P. to on nie pracował a ja zarabiałam 400 zł (a samych opłat mamy co miesiąc łącznie 1000 zł ) nie wiem jak ale żyliśmy tak ponad pół roku :O daliśmy radę. Więc Wam też się uda :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2014, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cholera a teraz tak mnie w macicy kłuje, że aż mi słabo i zimne poty mnie oblały :O
    mam dość, ja chcę być chłopcem... :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2014, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny,

Aga, czekam na informacje od Ciebie, chodź domyślam się że wszystko jest w jak najlepszym porządku ;)

Monia, zastrzyk robią Ci w przychodni ;) a cena zastrzyku to groszowe sprawy ;)
    Za 2 opakowania niecałe 20 zł płacę .. ;)

• myśliwa Ekspertka

Wysłany: 3 października 2014, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sury to prawda chłopcy mają zdecydowanie łatwiej ...

sury_cat lubi tę wiadomość

http://ovufriend.pl/graph/a052b97fd4a353bfa961377e80dfff1e
‹‹ 1311 1312 1313 1314 1315 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ